Site icon NewsIT

Ο Κρίστοφερ Νόλαν έχει στα σκαριά νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Ματ Ντέιμον

09.10.2024 | 14:44
Ο Κρίστοφερ Νόλαν έχει στα σκαριά νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Ματ Ντέιμον

Νέα ταινία φαίνεται ότι ετοιμάζει ο Κρίστοφερ Νόλαν (Christopher Nolan) μετά το «Oppenheimer» που σάρωσε τα Όσκαρ, με πρωταγωνιστή τον Ματ Ντέιμον.

Ο σκηνοθέτης επιστρέφει στη Universal για την επόμενη ταινία του, η οποία θα κυκλοφορήσει σε μορφή Imax στις 17 Ιουλίου του 2026 με υποψήφιο πρωταγωνιστή τον Ματ Ντέιμον (Matt Damon).

Ο δημοφιλής ηθοποιός βρίσκεται σε συζητήσεις σηματοδοτώντας την τρίτη του συνεργασία με τον διάσημο δημιουργό, μετά το «Interstellar» το 2014 και το «Oppenheimer».

Σημειώνεται ότι η ημερομηνία συμπίπτει με μια σειρά από πρεμιέρες παλαιότερων ταινιών του.

Το σενάριο της νέας του ταινίας παραμένει επτασφράγιστο μυστικό όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές με τις παραγωγές του ωστόσο πηγές αναφέρουν ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2025.

Να σημειωθεί ότι το «Oppenheimer με επτά Όσκαρ και προϋπολογισμό 100 εκατομμύρια δολάρια απέφερε 328,9 εκατομμύρια δολάρια στο αμερικανικό box office και 975,6 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Εκτός από τον Κίλιαν Μέρφι (Cillian Murphy) και τον Ντέιμον, το καστ περιελάμβανε τους Εμιλι Μπλαντ (Emily Blunt), Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (Robert Downey Jr.), Ράμι Μάλεκ (Rami Malek), Φλόρενς Πιού (Florence Pugh), Κέισι Αφλεκ (Casey Affleck), Γκάρι Ολντμαν (Gary Oldman), μεταξύ άλλων.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version