Τρίτη, 6 Αυγ.
28oC Αθήνα

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δέχτηκε «επίθεση» από μέδουσα – Τον παρηγορεί το κορίτσι του, το 26χρονο μοντέλο Vittoria Ceretti

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δέχτηκε «επίθεση» από μέδουσα – Τον παρηγορεί το κορίτσι του, το 26χρονο μοντέλο Vittoria Ceretti
AP Photo/ Shizuo Kambayashi

Να πάρει λίγη από τη… λάμψη του Λεονάρντο Ντι Κάπριο θέλησε μια μέδουσα η οποία ήρθε σε δυσάρεστη – για τον σταρ- επαφή μαζί του, τη στιγμή που ο Χολιγουντιανός ηθοποιός απολάμβανε άλλη μια ειδυλλιακή μέρα με γιοτ στη Σαρδηνία με τo κορίτσι του,  Vittoria Ceretti.

Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι, «τσίμπησε» τον 49χρονο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, να βιώνει τη δυσάρεστη αυτή στιγμή μετά από την «συνάντηση» με το θαλάσσιο αυτό οργανισμό.

Η daily mail δημοσιεύει μια σειρά από καρέ, στα οποία ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, φαίνεται να ανεβάζει το σορτσάκι – μαγιό που φορά, προκειμένου να λάβει τις πρώτες βοήθειες από κάποιον από το προσωπικό.

Στις εικόνες, φαίνεται το κόκκινο σημάδι στο πόδι του – ενώ η ανήσυχη Vittoria, ελέγχει τον τραυματισμό.

Vittoria Ceretti/ AP Photo /Ik Aldama

Ο 49χρονος κάνει διακοπές κάνει με τον κολλητό του φίλο, Tobey Maguire, ο οποίος έχει σχέση με το 24χρονο μοντέλο Babette Strijbos.

Ο Leo και η Vittoria – οι οποίοι βγαίνουν από το καλοκαίρι του 2023 – πυροδότησαν για πρώτη φορά τις φήμες περί αρραβώνων πριν λίγους μήνες, όταν η Vittoria εθεάθη να φοράει ένα ασημένιο διαμαντένιο δαχτυλίδι στο Λος Άντζελες.

Όμως σύμφωνα με το TMZ, το ζευγάρι δεν είναι αρραβωνιασμένο καθώς το συγκεκριμένο δαχτυλίδι απλά ανήκει στην Vittoria από το 2022.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις