Σάββατο, 20 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Ο Μακρόν στην Αθήνα και η επιχείρηση… Μπριζίτ!

Μπριζίτ

Μπριζίτ Τρονιέ, Μπέτυ Μπαζιάνα και Σίσσυ Παυλοπούλου θα γνωριστούν για πρώτη φορά. Η επίσκεψη Μακρόν στην Αθήνα δεν έχει σημάνει συναγερμό μόνο σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο.

Ο Εμάνουελ Μακρόν θέτει επί ποδός αστυνομία, ένοπλες δυνάμεις και υπηρεσίες… αλλά παράλληλα θα υπάρχει σε εξέλιξη και άλλη επιχείρηση.

Η επιχείρηση ξενάγησης στην Αθήνα της συζύγου του Γάλλου Προέδρου, Μπριζιτ Τρονιέ.

Την επιχείρηση “Μπριζίτ” λέγεται ότι έχουν αναλάβει προσωπικά η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας, Σίσσυ Παυλοπούλου και του Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα.

Απ όταν, πριν περίπου δυο εβδομάδες, έγινε γνωστό ότι η Μπριζίτ Τρονιέ θα συνοδεύσει τον Εμάνουελ Μακρόν στην Αθήνα Προεδρία και Μαξίμου αναζήτησαν, πέραν του αυστηρού πρωτοκόλλου, τρόπους φιλοξενίας της πρώτης κυρίας της Γαλλίας.

Επτασφράγιστο μυστικό

Οι λεπτομέρειες και το πρόγραμμα, για λόγους ασφαλείας, έχουν κρατηθεί ως επτασφράγιστο μυστικό.

Ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι οι κυρίες θα ακολουθήσουν σε ορισμένα σημεία της επίσκεψης Μακρόν στην Αθήνα το δικό τους πρόγραμμα.

Ενδιαφέρον θα έχει και η πρώτη συνάντηση μεταξύ της Μπριζιτ Τρονιέ με τις συζύγους των Ελλήνων πολιτικών στο επίσημο δείπνο που θα παραθέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προς τιμήν του ζεύγους Μακρόν.

Εκεί θα βρεθούν στο ίδιο τραπέζι η σύζυγος του Γάλλου Προέδρου με τη Σίσσυ Παυλοπούλου, τη Μπέτυ Μπαζιάνα, την Αγγελική Βιούτση και τη Μαρέβα Μητσοτάκη.

Η παραπάνω συνάντηση είναι… προβλεπόμενη από το πρωτόκολλο, από ‘κει και ύστερα όμως φαίνεται ότι οι κυρίες Παυλοπούλου και Μπαζιάνα ετοιμάζουν και άλλες “δράσεις” ώστε η σύντροφος του Εμάνουελ Μακρόν να μείνει με τις καλύτερες των εντυπώσεων…

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις