Παρασκευή, 6 Σεπτ.
31oC Αθήνα

Ο Μάρκος Σεφερλής απαντά στην κριτική για το σκετς με το Nemo: «Kαταλάβετε τη διαφορά ανάμεσα στην κοροϊδία και τη σάτιρα»

Ο Μάρκος Σεφερλής απαντά στην κριτική για το σκετς με το Nemo: «Kαταλάβετε τη διαφορά ανάμεσα στην κοροϊδία και τη σάτιρα»
Φωτογραφία αρχείου NDP - ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

«Μην έχετε την απαίτηση όλοι να σέβονται τη δική σας άποψη. Αυτό λέγεται bullying, αν δε το ξέρετε», είπε ο Μάρκος Σεφερλής για το act του από την φετινή Eurovision.

Στην «αντεπίθεση» πέρασε σήμερα (06.09.2024) ο γνωστός κωμικός ηθοποιός και παρουσιαστής Μάρκος Σεφερλής, ώστε να βάλει στη «θέση» τους όσους τον έκριναν για την ενσάρκωση του Nemo από τη φετινή Eurovision.

Από την ημέρα που ξεκίνησαν να ανεβαίνουν στα social media βίντεο από το act του με τη ροζ φούστα τραγουδώντας την παραλλαγή του τραγουδιού «Europapa» του Ολλανδού Joost Klein, ο Μάρκος Σεφερλής δέχεται «καταιγίδα» από αρνητικά σχόλια.

Πολλοί χρήστες στο Χ (πρώην twitter) κατηγόρησαν τον ηθοποιός πως κοροϊδεύει τη συγκεκριμένη μειονότητα και προάγει την ομοφοβία και τον σεξισμό.

Ο Μάρκος Σεφερλής σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram, ξεκαθάρισε στους επικριτές του πως άλλο η κοροϊδία και άλλο η σάτιρα.

Η απάντηση του Μάρκου Σεφερλή

«Το βίντεο αυτό απευθύνεται σε όλους αυτούς που για ακόμη μια φορά χρησιμοποιούν το όνομά μου για να ακουστούν, να πουλήσουν κανένα βιβλίο και όλα τα σχετικά. Το μόνο βέβαια που καταφέρνουν είναι να μου κάνουν διαφήμιση, που δε την έχω ανάγκη αλλά τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό.

Στο βίντεο θα δείτε όσα είπε ο ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας στο τέλος της παράστασής μου, σχετικά με το θέμα των Non binary, και όχι εγώ.

Αν θέλετε να μάθετε αυτά που λέω εγώ και πώς τα λέω, μπορείτε να έρθετε να με δείτε στην παράσταση να με δείτε και μετά να με κρίνετε. Σημασία έχει όμως στο βίντεο, η αυθόρμητη αντίδραση του κοινού και τα σχόλια στα λεγόμενα του κυρίου Σούρα. Κι επιτέλους, όλοι εσείς, σεβαστείτε και την άποψη των άλλων ανθρώπων.

Μην έχετε την απαίτηση όλοι να σέβονται τη δική σας άποψη. Αυτό λέγεται bullying, αν δε το ξέρετε.

Κι επιτέλους καταλάβετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στην κοροϊδία και τη σάτιρα. Αλλά τι σας λέω τώρα, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Φιλάκια», ξέσπασε ο γνωστός ηθοποιός.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μάρκος Σεφερλής (@markos_seferlis_real)

Στα social media πολλοί χρήστες υποστήριξαν τον Μάρκο Σεφερλή λέγοντας πως δεν χρειάζεται η σάτιρα να μπερδεύεται με τον ρατσισμό.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις