Site icon NewsIT

Ο Μάτ Ντέιμον με τη γυναίκα, τις κόρες του και τη μητέρα του στη πρεμιέρα της νέας του ταινίας, «The Instigators»

01.08.2024 | 21:22
Ο Μάτ Ντέιμον με τη γυναίκα, τις κόρες του και τη μητέρα του στη πρεμιέρα της νέας του ταινίας, «The Instigators»

Έξι γυναίκες και ο Ματ Ντέιμον, δηλαδή όλα τα μέλη της οικογένειάς του είχε στο πλευρό του στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας στη Νέα Υόρκη.

Ο Ματ Ντέιμον παρακολούθησε χθες (31.07.2024) την προβολή της ταινίας του «The Instigators» στο Jazz στο Lincoln Center στη Νέα Υόρκη και μαζί του ήταν η σύζυγός του, Λουσιάνα Μπαρόσο και οι τέσσερις κόρες του ζευγαριού, Ιζαμπέλα, Τζία, Στέλα και η κόρη της Μπαρόζο, Αλεξία από προηγούμενη σχέση.

Η μητέρα του Ματ Ντέιμον, Νάνσυ Κάρλσον Πέιτζ τους συνόδευσε επίσης στο κόκκινο χαλί.

Στην πρεμιέρα, ο Ντέιμον μίλησε για τη συμμετοχή της συζύγου του στην κωμωδία «The Instigators» σε σκηνοθεσία Νταγκ Λάιμαν για το πώς τελικά τον έπεισε να συμμετάσχει στο έργο, το σενάριο του οποίου συνυπογράφουν οι Τσακ ΜακΛιν και Κέισι Άφλεκ και πρωταγωνιστούν επίσης οι Τζακ Χάρλοου, Μάικλ Στούλμπαργκ, Άλφρεντ Μολίνα και Πολ Γουόλτερ Χάουζερ.

«Στην πραγματικότητα ήταν παραγωγός» είπε ο Ντέιμον σε δηλώσεις του στο People. «Έτσι συμμετείχε πολύ ενεργά σε αυτό, αλλά απλά την εμπιστεύομαι.

Είναι ένας από εκείνους τους ανθρώπους το αισθητήριο των οποίων εμπιστεύομαι απόλυτα, όπως ο Κέισι και ο Μπεν Άφλεκ» ανέφερε.

Η ταινία επανασυνδέει τον Ντέιμον με τον Νταγκ Λίμαν, ο οποίος τον σκηνοθέτησε σε τέσσερις ταινίες «Bourne», από το «The Bourne Identity» του 2002 έως το «Jason Bourne» του 2016.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version