Τετάρτη, 14 Αυγ.
37oC Αθήνα

Ο Μπεν Άφλεκ «εγκατέλειψε» το γάμο με την Τζένιφερ Λόπεζ: Το lifestyle της σταρ έθετε σε κίνδυνο τη νηφαλιότητά του

Ο Μπεν Άφλεκ «εγκατέλειψε» το γάμο με την Τζένιφερ Λόπεζ: Το lifestyle της σταρ έθετε σε κίνδυνο τη νηφαλιότητά του
AP Photo/ Joel C. Ryan

Ο Μπεν Άφλεκ πέρασε μια δύσκολη χρονιά – πηγές υποστηρίζουν ότι ο σταρ του Χόλιγουντ χώρισε από την Τζένιφερ Λόπεζ σε μια απελπισμένη προσπάθεια να προστατέψει τη σκληρά κερδισμένη νηφαλιότητά του.

Όπως γράφει το RadarOnline, ο 51χρονος Μπεν Άφλεκ προφανώς «εγκατέλειψε» το γάμο του με την Τζένιφερ Λόπεζ επειδή ο «λαμπερός τρόπος ζωής» της έθετε σε κίνδυνο τη «νηφαλιότητά του».

«Ο γάμος τους ήταν απίστευτα καταπιεστικός – η J.Lo ζει έναν πολύ glam τρόπο ζωής και ο ίδιος βρισκόταν συχνά αντιμέτωπος με τον πειρασμό», γράφει το δημοσίευμα.

Ο Affleck, ο οποίος παλεύει με τον εθισμό εδώ και χρόνια και έχει κάνει πολλές φορές αποτοξίνωση, λέγεται ότι «διακινδύνευε τη νηφαλιότητά του σε αυτό το περιβάλλον» και έτσι «έπρεπε να φύγει για να αποφύγει τον χειρότερο εφιάλτη του – μια υποτροπή».

Για χρόνια, η Λόπεζ δεν έπινε – αλλά αφού λάνσαρε τη σειρά κοκτέιλ Delola το 2023, διευκρίνισε ότι «απολαμβάνει το περιστασιακό κοκτέιλ».

Η τραγουδίστρια του «Jenny from the Block» παραδέχτηκε σε δηλωσή της το 2023 πως «πίνω με υπευθυνότητα, δεν πίνω για να γίνω λιώμα».

Αλλά για τον Άφλεκ, «δεν υπάρχει μέση λύση» όταν πρόκειται να βρεθεί κοντά στο αλκοόλ.

«Είναι πραγματικά επιζήμιο γι’ αυτόν να βρίσκεται κοντά σε οποιοδήποτε είδος αλκοόλ. Και με την J. Lo, το ποτό ήρθε με τα πάρτι, περιτριγυρισμένος από ψεύτικους ανθρώπους που του συμπεριφέρονταν ιδιαίτερα λόγω της φήμης του, κάτι που ήταν έναυσμα γι’ αυτόν».

Μια άλλη αφορμή; Ένας δυστυχισμένος γάμος.

Ο ηθοποιός του Argo είχε δηλώσει το 2021 αναφορικά με το τέλος του 10ετούς γάμου του με την Jennifer Garner: «Είναι μέρος του γιατί άρχισα να πίνω… επειδή ήμουν παγιδευμένος. Είχα την εντύπωση ότι δεν μπορώ να φύγω λόγω των παιδιών μου, αλλά δεν είμαι ευτυχισμένος, τι να κάνω; Αυτό που έκανα ήταν να πιω ένα μπουκάλι ουίσκι και να κοιμηθώ στον καναπέ, το οποίο αποδείχθηκε ότι ήταν η λύση».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις