Δευτέρα, 19 Αυγ.
29oC Αθήνα

Ο Μπεν Άφλεκ χαμογελά ξανά στο πλευρό της πρώην του, Τζένιφερ Γκάρνερ – Οι οικογενειακές στιγμές μακριά από την Τζένιφερ Λόπεζ

Ο Μπεν Άφλεκ χαμογελά ξανά στο πλευρό της πρώην του, Τζένιφερ Γκάρνερ – Οι οικογενειακές στιγμές μακριά από την Τζένιφερ Λόπεζ
AP Photo/Jordan Strauss

Ο Μπεν Άφλεκ έλαμπε μέσα στα χαμόγελα κατά τη συνάντησή του με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ – μετά τον φημολογούμενο χωρισμό του από την Τζένιφερ Λόπεζ.

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Γκάρνερ, ένωσαν τις γονικές τους «δυνάμεις» και αποχαιρέτησαν την κόρη τους Violet για το κολέγιο – αλλά η νυν σύζυγός του Τζένιφερ Λόπεζ ήταν ηχηρά απούσα από τη σημαντική οικογενειακή αυτή στιγμή εν μέσω αναταραχών στο γάμο τους.

Στις φωτογραφίες και το βίντεο που εξασφάλισε η DailyMail.com, ο 52χρονος σταρ του Χόλιγουντ, ήταν χαρούμενος και χαλαρός καθώς απολάμβανε το δείπνο του με την επίσης 52χρονη Γκάρνερ, την 18χρονη κόρη τους και τον 15χρονο γιο τους Φιν, στην πόλη Νιου Χέιβεν του Κονέκτικατ το περασμένο Σάββατο (17.08.2024).

Η Violet φοιτά στο Πανεπιστήμιο του Yale και η σχολή της Ivy League (μια αθλητική ένωση των πανεπιστημίων η οποία αποτελείται από οκτώ ιδιωτικά πανεπιστήμια της βορειοανατολικής πλευράς των Ηνωμένων Πολιτειών) βρίσκεται στο New Haven.

Η ευτυχής περίσταση ήρθε εν μέσω φημών ότι ο γάμος του Ben με την Lopez αντιμετωπίζει προβλήματα. Εξάλλου, ο Άφλεκ δεν φορούσε τη βέρα του κατά τη διάρκεια της εξόδου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις