Site icon NewsIT

Ο Νίκολας Χολτ είναι ο πρωταγωνιστής στο βίντεο κλιπ του «Mess it up» των Rolling Stones

20.12.2023 | 19:44
Ο Νίκολας Χολτ είναι ο πρωταγωνιστής στο βίντεο κλιπ του «Mess it up» των Rolling Stones

Ο ηθοποιός Νίκολας Χολτ είναι ο πρωταγωνιστής στο καινούργιο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Mess It Up» των Rolling Stones. Το τραγούδι είναι από το νέο άλμπουμ του θρυλικού συγκροτήματος που κυκλοφόρησε τον Οκτώβρη 2023.

Ο Βρετανός ηθοποιός και πρωταγωνιστής του «Mess It Up» των Rolling Stones, ο Νίκολας Χολτ υποδύεται έναν άνδρα που εγκαταλείπει το σπίτι του αποφεύγοντας μια διαμάχη στο σπίτι του.

Πιο αναλυτικά, στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού των Rolling Stones, ο ήρωας φεύγει από μια δύσκολη σχέση και ξεκινάει μια περιπέτεια. Το βίντεο κλιπ υπογράφει ο βραβευμένος με Grammy σκηνοθέτης Καλμάτικ.

Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα λίγες μόλις εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ, στο οποίο το θρυλικό συγκρότημα συνδυάζει το κλασικό, μπλουζ-ροκ στυλ με μια ντίσκο, μοντέρνα ποπ προσέγγιση.

Μάλιστα, ο καινούργιος δίσκος έρχεται 18 χρόνια μετά την τελευταία πρωτότυπη δουλειά των Rolling Stones. Παράλληλα είναι ο πρώτος δίσκος του συγκροτήματος που κυκλοφόρησε μετά την απώλεια του ντράμερ Τσάρλι Γουότς το 2021.

The Rolling Stones – Mess It Up (Starring Nicholas Hoult) [Official Video]

Όσον αφορά το τραγούδι «Mess It Up», αυτό είναι το δεύτερο τραγούδι από το «Hackney Diamonds» που συνοδεύεται από μουσικό βίντεο, μόνο μετά το single «Angry».

Ο Βρετανός ηθοποιός ανέβασε στο Instagram το βίντεο κλιπ που πρωταγωνιστεί χωρίς να κρύβει τον ενθουσιασμό του:
«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι σε ένα βίντεο των Rolling Stones».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version