Lifestyle

Ο Ντάνιελ Γκρεγκ, οι σωματοφύλακες και το νέο ρολόι James Bond

Ο Ντάνιελ Γκρέγκ, ο οποίος υποδύεται για τελευταία φορά τον πράκτορα 007 στο “No Time to Die”, εμφανίστηκε πριν λίγες μέρες στο ξενοδοχείο Standard, High Line για τα αποκαλυπτήρια του νέου James Bond ρολογιού της Omega.

Αυτό που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση σε όσους παρευρέθηκαν εκεί, ήταν το γεγονός ότι ο διάσημος ηθοποιός ήταν περικυκλωμένος από πολλούς σωματοφύλακες.

Διαβάστε περισσότερα στo perpetual.gr.

Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Μπεν Άφλεκ «γείωσε» τον γιο του που ήθελε να αγοράσει αθλητικά παπούτσια χιλιάδων δολαρίων – «Έχεις πολλά γκαζόν να κουρέψεις»
«Μου λέει, ''μπαμπά, έχουμε τα λεφτά'' κι εγώ του απάντησα, ''εγώ έχω τα λεφτά, εσύ είσαι άφραγκος''», περιέγραψε ο Μπεν Άφλεκ τον διάλογο με τον γιο του
Ο Μπεν Άφλεκ
Ξέσπασε η Εύη Βατίδου: «Έχετε προσωπική εμπάθεια και πρόθεση να με βλάψετε για να χαλάσει η εικόνα μου»
«Κάποιοι έχετε προσωπική εμπάθεια, πρόθεση να με εκθέσετε ή να με βλάψετε ακόμη και να επηρεάσετε τον κόσμο ώστε να χαλάσει η εικόνα μου κάτι που έχετε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν»
Εύη Βατίδου