Σάββατο, 10 Αυγ.
32oC Αθήνα

Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ κάνουν διακοπές στην Αμοργό με τα παιδιά τους – Η ανάρτηση της Μαρίας Ολυμπίας

Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ κάνουν διακοπές στην Αμοργό με τα παιδιά τους – Η ανάρτηση της Μαρίας Ολυμπίας

Τα ελληνικά νησιά είναι πόλος έλξης για πολλούς τουρίστες κάθε χρόνο, έτσι και ο Παύλος, η σύζυγός του Μαρί Σαντάλ και τα 5 παιδιά τους έχουν επιλέξει την Αμοργό για να περάσουν μέρος των διακοπών τους.

Ο μεγαλύτερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος, λατρεύει την Ελλάδα και δεν χάνει ευκαιρία να το δείχνει. Ο ίδιος, η Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά Μαρία – Ολυμπία, Αχχιλέας – Ανδρέας, Οδυσσέας – Κίμωνας, Αριστείδης – Σταύρος και Κωνσταντίνος – Αλέξιος, περνούν στιγμές χαλάρωσης στο νησί της Αμοργού οικογενειακά.

Η κόρη του τέως διαδόχου ανέβασε φωτογραφίες στα stories της στο Instagram από τον γαλανό ουρανό των Κυκλάδων αλλά και η μητέρα της, Μαρί Σαντάλ με τη σειρά της έκανε stories και post από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας που απολαμβάνουν την βόλτα τους στο νησί.

«Αμοργός», έγραψε η Μαρί Σαντάλ στην ανάρτηση που έκανε, στην οποία φαίνονται οι 5 άντρες της καρδιάς της, δηλαδή ο Παύλος και οι 4 γιοι τους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marie- Chantal G (@mariechantal22)

Πέρσι η οικογένεια επέλεξε να κάνει διακοπές στις Σπέτσες έχοντας παρέα και την τέως βασίλισσα της Ελλάδος και γιαγιά, Άννα – Μαρία.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις