Lifestyle

Ο Παύλος Ντε Γκρες στη Ραφήνα για ψαράκι λίγο πριν τον γάμο του αδελφού του, Νικόλαου με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη

Ο Παύλος Ντε Γκρες απολαμβάνει γευστικότατο ψαράκι και άλλες νοστιμιές γνωστής ψαροταβέρνας της περιοχής

Στη Ραφήνα για φαγητό σε γνωστή ψαροταβέρνα βρέθηκε ο Παύλος Ντε Γκρες το βράδυ της Δευτέρας (03.02.2025). Ο μεγαλύτερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου θα συνοδέψει την Παρασκευή (07.02.2025) τον αδελφό του στην εκκλησία όπου ο Νικόλαος Ντε Γκρες θα παντρευτεί τη Χρυσή Βαρδινογιάννη.

Λίγο πριν τον γάμο, λοιπόν, του γάμο του αδερφού του Νικόλαου Ντε Γκρες με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη, ο Παύλος Ντε Γκρες επέλεξε αυτή τη φορά τη Ραφήνα στη νέα του έξοδο.

Μαζί με έναν καλό του φίλο, ο φωτογραφικός φακός του rpn.gr τον «συνέλαβε» να τρώει γευστικότατο ψαράκι και άλλες νοστιμιές, στο πατάρι της ψαροταβέρνας «Γιώργος και Ιωακείμ» στο λιμάνι της περιοχής.

Μετά από το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας που χόρεψε το Σάββατο (01.02.2025) σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, με τον Αντώνη Ρέμο να του χτυπά παλαμάκια, ο Παύλος Ντε Γκρες πήγε στη Ραφήνα και εάν δεν έπιανε δυνατή βροχή, ίσως να έμενε και λίγο παραπάνω.

Μάλιστα, την Κυριακή (02.02.2025), η μητέρα της μέλλουσας νύφης Χρυσής Βαρδινογιάννη, Αγάπη Βαρδινογιάννη συνέφαγε σε γνωστή ταβέρνα της Ραφήνας με τον Κώστα και τη Νατάσα Καραμανλή, αλλά και με την Όλγα Κεφαλογιάννη.

Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η πρώτη ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα μετά τη σύλληψή του: «Δεν είμαι άγιος ούτε αλάνθαστος, το αλκοόλ δεν είναι καλός σύμβουλος»
«Είμαι εδώ για να διορθώσω τα λάθη μου και να γίνω καλύτερος» ανέφερε ο Χρήστος Μάστορας στην πρώτη του ανάρτηση αφού συνελήφθη επειδή...
Χρήστος Μάστορας: «Δεν είμαι άγιος ούτε αλάνθαστος, το αλκοόλ δεν είναι καλός σύμβουλος»