Site icon NewsIT

Ο πρίγκιπας Χάρι θα ταξιδέψει στο Λονδίνο χωρίς τη Μέγκαν Μαρκλ

18.09.2024 | 12:30
Ο πρίγκιπας Χάρι θα ταξιδέψει στο Λονδίνο χωρίς τη Μέγκαν Μαρκλ

FILE PHOTO: Britain's Prince Harry arrives to attend the Invictus Games Foundation 10th Anniversary Service of Thanksgiving at St Paul's Cathedral, in London, Britain, May 8, 2024. REUTERS/Toby Melville/File Photo

Στο Λονδίνο χωρίς τη Μέγκαν Μαρκλ επιστρέφει για λίγες μέρες ο πρίγκιπας Χάρι, καθώς θα παρευρεθεί στα βραβεία WellChild 2024, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στις 30 Σεπτεμβρίου. 

Τα βραβεία WellChild 2024, απονέμονται από μια φιλανθρωπική οργάνωση για τα άρρωστα παιδιά, την οποία στηρίζει εδώ και χρόνια ο πρίγκιπας Χάρι. Σημειώνεται πως η κίνηση αυτή θεωρείται ως κίνηση συμφιλίωσης ανάμεσα στον πρίγκιπα Χάρι και τη βασιλική οικογένεια και αυτός ενδεχομένως να είναι ένας από τους λόγους που ο Χάρι επέλεξε να μην πάρει μαζί του στο Λονδίνο την Μέγκαν Μαρκλ. 

Το WellChild είναι ένας από τους λίγους βρετανικούς οργανισμούς με τους οποίους ο Χάρι διατήρησε δεσμούς μετά τη δραματική αποχώρησή του από τη βασιλική οικογένεια. Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη αν θα συνοδεύεται από τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ.

Πριν λίγες μέρες με μια ανάρτησή της στο Twitter, η βασιλική οικογένεια ευχήθηκε χρόνια πολλά στον πρίγκιπα Χάρι, που είχε τα γενέθλιά του, γεγονός που δείχνει πως η ένταση στις σχέσεις των δύο πλευρών ενδεχομένως να βαίνει προς εκτόνωση. 

Τονίζεται πως ο Χάρι είχε δηλώσει παλαιότερα ότι δεν θα αφήσει τη Μέγκαν να ταξιδέψει πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς φοβάται για την ασφάλειά της.

Την ίδια ώρα, δεν έχει γίνει γνωστό πόσες μέρες ο πρίγκιπας Χάρι θα παραμείνει στο Λονδίνο ή αν θα συναντηθεί με μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ωστόσο, ο πατέρας του, Βασιλιάς Κάρολος, δύο μέρες πριν θα βρίσκεται στη Σκωτία. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version