Πέμπτη, 1 Αυγ.
32oC Αθήνα

Ο πρόεδρος των Marvel Studios, Κέβιν Φέιγκ απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας

Ο πρόεδρος των Marvel Studios, Κέβιν Φέιγκ απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας
Φωτογραφία: Reuters

Το προεδρικό «αστέρι» των Marvel Studios Κέβιν Φέιγκ, τιμήθηκε με το 2.785ο αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ στο Λος Άντζελες.

Μαζί με τον Φέιγκ στην τελετή στη Λεωφόρο της Δόξας, ήταν οι ηθοποιοί Ράιαν Ρέινολντς και Χιου Τζάκμαν πρωταγωνιστές της νέας ταινίας της Marvel, «Deadpool & Wolverine».

Ο Φέιγκ, το μυαλό πίσω από το πολύ επιτυχημένο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel (Marvel Cinematic Universe – MCU), επευφημήθηκε στην τελετή από τους Ρέινολντς και Τζάκμαν, αλλά και τους Κρις Έβανς, Κρις Πρατ, Μπρι Λάρσον και Σίμου Λίου και άλλους.

Ο επί χρόνια συνεργάτης και συμπρόεδρος με τον Φέιγκ των Marvel Studios, Λούις Ντ’εσπόζιτο εκφώνησε την εισαγωγική ομιλία στην εκδήλωση.

«Δεν περιμένεις να αποκτήσεις αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας όταν είσαι άτομο στα παρασκήνια… Αυτό ήταν όλο το όνειρό μου – απλώς να γίνω ένα όνομα στους τίτλους μιας ταινίας, για να έχω μια θέση σε αυτή τη βιομηχανία, σε αυτήν την πόλη που αγαπώ ολοφάνερα» τόνισε.

Ο Κέβιν Φέιγκ εντάχθηκε στα Marvel Studios στο γύρισμα της χιλιετίας και ήταν ο κύριος παραγωγός σε όλες τις ταινίες της Marvel από το 2007. Ενθουσιασμένος από την επιτυχία των ταινιών του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel, ο Φέιγκ έγινε ο παραγωγός ταινιών με τις μεγαλύτερες εισπράξεις όλων των εποχών.

Το 2018 ήταν υποψήφιος για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας για το Black Panther, το πρώτο κινηματογραφικό έργο με υπερήρωες που έλαβε τη διάκριση.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις