Τρίτη, 16 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Ο Ράιαν Ρέινολντς αγκαλιά με τον πιο άσχημο σκύλο της Βρετανίας – Θα πρωταγωνιστήσει στη νέα του ταινία, «Deadpool & Wolverine»

Ο Ράιαν Ρέινολντς αγκαλιά με τον πιο άσχημο σκύλο της Βρετανίας – Θα πρωταγωνιστήσει στη νέα του ταινία, «Deadpool & Wolverine»
Φωτογραφία: Reuters

Ο πιο άσχημος σκύλος της Βρετανίας συναντήθηκε με τους αστέρες του Χόλιγουντ στο κόκκινο χαλί, ενόψει της κυκλοφορίας της ταινίας «Deadpool & Wolverine» με πρωταγωνιστή τον Ράιαν Ρέινολντς.

Η Peggy – ένας σκύλος διασταύρωση pug και Chinese crested (Κινεζικός Λοφιοφόρος) – κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο ως «Dogpool», στο πλευρό του Ράιαν Ρέινολντς και του Χιου Τζάκμαν.

Φωτογραφήθηκε με τους ηθοποιούς κατά τη διάρκεια μιας διαφημιστικής εκδήλωσης στο Eventim Apollo στο Λονδίνο την Πέμπτη (11.07.2024), φορώντας τη στολή του σούπερ ήρωα.

Η Peggy είναι το πολυαγαπημένο κατοικίδιο της Holly Middleton, η οποία την πήρε μέρος στο διαγωνισμό για τον πιο άσχημο σκύλο του Ηνωμένου Βασιλείου, αφού την υιοθέτησε όταν ήταν μόλις έξι μηνών.

Λίγο μετά τη νίκη της στον διαγωνισμό πέρυσι, η Middleton περιέγραψε την Peggy ως «όμορφη τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά».

Ο Ρέινολντς εντόπισε τη σκυλίτσα και αποφάσισε να τη βάλει στην τελευταία του ταινία επειδή «Λατρεύει το Dogpool. Αισθάνεται σαν να είναι η ζωώδη εκδήλωση του Wade Wilson».

«Είναι έρωτας με την πρώτη ματιά», είπε ο Ράιαν Ρέινολντς

Είχε δηλώσει στο περιοδικό Empire τον περασμένο Μάιο ότι ο ρόλος της Peggy είχε ξεκινήσει ως μια μικροσκοπική προσθήκη, πριν εξελιχθεί σε «βασικό στοιχείο» της ταινίας.

«Κέρδισε τον τίτλο του πιο άσχημου σκυλιού στη Βρετανία, αλλά δεν της το λέμε αυτό, γιατί είναι 10 στις καρδιές μας», δήλωσε ο Reynolds, κρατώντας την Peggy στην αγκαλιά του.

«Είναι πραγματικά, πραγματικά καταπληκτική… και την αγαπάμε πάρα πολύ».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις