Σάββατο, 10 Αυγ.
32oC Αθήνα

Ο ράπερ Τράβις Σκοτ συνελήφθη ξανά μεθυσμένος μετά από καβγά με τον σωματοφύλακα του στο Παρίσι

Ο ράπερ Τράβις Σκοτ συνελήφθη ξανά μεθυσμένος μετά από καβγά με τον σωματοφύλακα του στο Παρίσι
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Για άλλη μία φορά ο ράπερ Τράβις Σκοτ «μπλέχτηκε» σε καυγά όντας μεθυσμένος, αυτή τη φορά στο Παρίσι, με αποτέλεσμα η αστυνομία να προχωρήσει στη σύλληψή του.

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στην Γαλλική πρωτεύουσα μόλις λίγες μέρες μετά την επίσκεψή του στη Μύκονο και τη μοναδική του συναυλία στο Santanna. Αυτή τη φορά κατάφερε να «πιαστεί στα χέρια» μετά από έντονο καβγά που είχε με τον σωματοφύλακά του στο ξενοδοχείο George V στο Παρίσι, και να συλληφθεί.

Μάλιστα, ο 33χρονος Αμερικανός σταρ φέρεται να επιτέθηκε και σε έναν φύλακα που επιχείρησε να αποτρέψει τον καβγά των δύο αντρών που συνέβη το πρωί της Παρασκευής (09.08.2024).

Γάλλοι εισαγγελείς δήλωσαν ότι άνοιξαν ποινική έρευνα για «απροσδιόριστη βία» εναντίον του φρουρού.

Το απόγευμα της Πέμπτης, ο Τράβις Σκοτ, ή Ζακ Μπερμόν Γουέμπστερ όπως είναι το πραγματικό του όνομα, φωτογραφήθηκε στον αγώνα μπάσκετ της Ομάδας των ΗΠΑ εναντίον της Σερβίας στα πλαίσια των Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται στο Παρίσι.

Φωτογραφήθηκε δίπλα στον Αμερικανό επιχειρηματία Μάικλ Ρούμπιν και τον άλλο ράπερ Quavo, πρώην frontman του συγκροτήματος χιπ-χοπ Migos.

Μάλιστα, ο ράπερ μετά τον αγώνα μπάσκετ βρέθηκε σε νυχτερινό κέντρο όπου γιόρτασε τη νίκη των ΗΠΑ και την πρόκρισή τους στον τελικό, όπως ο ίδιος μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.


Νωρίτερα φέτος ο Travis Scott συνελήφθη στο Μαϊάμι σε σχέση με καυγά σε ιδιωτικό γιοτ. Σύμφωνα με πληροφορίες  οι εισαγγελείς απέσυραν την κατηγορία για μέθη εναντίον του, αλλά εξακολουθεί να αντιμετωπίζει την κατηγορία της παράβασης.

Ο ράπερ είναι 10 φορές υποψήφιος για βραβείο Grammy και ένας από τους μεγαλύτερους χιπ-χοπ ηθοποιούς στον κόσμο. Στο παρελθόν είχε σχέση με την Kylie Jenner και το ζευγάρι έχει μαζί δύο παιδιά, την Stormi και τον Aire.

Το 2021, 10 θαυμαστές πέθαναν σε ένα κύμα πλήθους στο φεστιβάλ Scott’s Astroworld στο Χιούστον του Τέξας. Δεν αντιμετώπισε ποινικές διώξεις για τον θάνατό τους, αλλά εξακολουθεί να εμπλέκεται σε αστικές υποθέσεις που ισχυρίζονται ότι φταίνε οι διοργανωτές.

Πέρυσι σημείωσε το πρώτο του νούμερο ένα άλμπουμ στο Ηνωμένο Βασίλειο με την Utopia , το οποίο κυκλοφόρησε μια εβδομάδα μετά την ακύρωση ενός προγραμματισμένου σόου μπροστά από τις πυραμίδες της Αιγύπτου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις