Παρασκευή, 6 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Ο Σωτήρης Κοντιζάς αποχωρεί από τα μαγαζιά του – «Είμαι εκτός, ευχαριστώ όσους μας έκαναν την τιμή»

Ο Σωτήρης Κοντιζάς αποχωρεί από τα μαγαζιά του – «Είμαι εκτός, ευχαριστώ όσους μας έκαναν την τιμή»
NDPPHOTO

Με μία αιφνιδιαστική ανάρτηση στο Instagram, ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε την…απόσυρσή του.

Ο γνωστός σεφ και κριτής της εκπομπής Masterchef ανέβασε ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τα ίδια του τα μαγαζιά. Ο Σωτήρης Κοντιζάς δήλωσε ότι «είναι εκτός» από το Nolan, το Proveleggios και το Sweet Nolan.

Στο post φαίνεται ο ίδιος με φόντο την φωτεινή επιγραφή «Nolan» απ΄το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην Αθήνα.

«Δύσκολο. Ευχαριστώ 3 υπέροχες ομάδες κ όλους όσους μας έκαναν την τιμή. Nolan. Proveleggios. Sweet Nolan. Είμαι εκτός», έγραψε ο σεφ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sotiris Kontizas (@scontizas)

Το εστιατόριο «Nolan» είναι ένα σύγχρονο μπιστρό στο κέντρο της Αθήνας. Ο σεφ δημιουργεί σύγχρονη ελληνική κουζίνα με πολλές ασιατικές επιρροές που ονομάζεται Asian Fusion αλλά και δελεαστικά πιάτα που είναι φρέσκα, πολύχρωμα και ιδανικά για κοινή χρήση.

Δίπλα υπάρχει ένας ξεχωριστός χώρος που ονομάζεται «Sweet Nolan», ένα ζαχαροπλαστείο που συμπληρώνει τα άλλα εγχειρήματα της μάρκας Nolan. Τους καλοκαιρινούς μήνες, το εστιατόριο μετακομίζει στη Μύκονο, με όλη την ομάδα, και μένει εκεί από τον Ιούλιο έως τα μέσα Σεπτεμβρίου.

O Σωτήρης Κοντιζάς, ο Κώστας Πισσιώτης, ο αρχιτέκτονας Μάνος Μπαμπούνης και η ομάδα του Nolan δημιούργησαν το νέο πρότζεκτ φαγητού με την ονομασία «Proveleggioς» στον Κεραμεικό. Στεγάζεται στο κτίριο που σχεδίασε ο αρχιτέκτονας Αριστομένης Προβελέγγιος, όπου και στεγάζεται το εστιατόριο. 

Ο σεφ έχει και ένα μαγαζί αποκλειστικά Ασιατικής κουζίνας επίσης στο κέντρο. Πρόκειται για το πιο πρόσφατο με το όνομα «Tanpopo». Σερβίρει παραδοσιακά – και μη – ιαπωνικά πιάτα, κυρίως ramen και αποτελεί πρωτοτυπία αφού λειτουργεί όπως τα αντίστοιχα μαγαζιά της Ιαπωνίας. Πας, τρως, έφυγες. Μέσα σε περιορισμένο χρόνο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις