Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Ο Σταμάτης Κραουνάκης είπε στον «αέρα» απαγορευμένη λέξη – «Να μην το ξαναπούμε και είναι και μεσημέρι»

Ο Σταμάτης Κραουνάκης είπε στον «αέρα» απαγορευμένη λέξη – «Να μην το ξαναπούμε και είναι και μεσημέρι»

«Έχω ξοδευτεί πολύ και δεν έχω μετανιώσει» εξομολογήθηκε ο Σταμάτης Κραουνάκης στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. «Στους αποχαιρετισμούς κλαίω εγώ, κλαίνε και όλοι από κάτω», πρόσθεσε με νόημα ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης κάθισε στον καναπέ του «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ και μίλησε μεταξύ άλλων για τις συνεργασίες του, τα «όχι» που είπε στην καλλιτεχνική του πορεία και για τις «μαγικές» στιγμές που «δονείται» από συναισθήματα ο ίδιος και το κοινό του.

Για τα διαφορετικά δεδομένα που υπάρχουν σε καλλιτεχνικό επίπεδο στη σύγχρονη εποχή σε σχέση με τη δεκαετία του ’80, ο επιτυχημένος συνθέτης στην προσπάθειά του να περάσει στους παρουσιαστές το πάθος που είχε τότε, χρησιμοποίησε δύο φορές δύο λέξεις που δεν έπρεπε να ακουστούν στον τηλεοπτικό «αέρα»…

Τη δεύτερη φορά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος ζήτησαν από τον εκλεκτό καλεσμένο τους να μην το επαναλάβει επειδή δεν είναι κατάλληλη η ώρα.

«Έχουν μείνει ίδια μόνο τα λευκά μου πουκάμισα. Λείπουν πολλοί άνθρωποι από εκείνη την εποχή. Μου λείπει τώρα πάρα πολύ η περιπέτεια. Δεν μπορώ να πω τη λέξη στην τηλεόραση. Αδυσώπητη κ…α. Είναι και εκείνη η εποχή. Τώρα λέμε, λέμε, λέμε, αλλά κάνε το. Κάνε με να νιώσω, κάνε με να καυ…ω, κάνε με να γουστάρω.» είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης και επικράτησε μία σχετική ταραχή στο πλατό.

«Να μην το ξαναπούμε, είναι μεσημέρι», αποκρίθηκε αστραπιαία ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου να τονίζει: «Να το μαζέψουμε…».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις