Site icon NewsIT

Ο Τζόνι Ντεπ απέκτησε νέο αστραφτερό χαμόγελο – Η νέα οδοντοστοιχία μετά την «κατακραυγή» για χαλασμένα δόντια

05.09.2024 | 13:32
Ο Τζόνι Ντεπ απέκτησε νέο αστραφτερό χαμόγελο – Η νέα οδοντοστοιχία μετά την «κατακραυγή» για χαλασμένα δόντια

Ο Τζόνι Ντεπ χαμογελά ξανά, όχι γιατί πρώτα δε μπορούσε, απλά τώρα έχει και έναν επιπλέον λόγο.

Ο πάντα γοητευτικός Τζόνι Ντεπ, φαίνεται πως υποβλήθηκε σε μια ριζική οδοντιατρική επέμβαση, που του χάρισε νέα οδοντοστοιχία.

Κι αυτό, μετά την ιντερνετική «κατακραυγή» από θαυμαστές του οι οποίοι τον κατέκριναν για τα χαλασμένα του δόντια – έτσι άλλωστε καταλάβαιναν κάθε φορά που χαμογελούσε στον φακό.

Βίντεο που κυκλοφορεί στο Instagram, δείχνει τον 61χρονο ηθοποιό σε κάποιο μπαρ στις Μπαχαμες, σε πρόσφατο ταξίδι του στο νησιωτικό σύμπλεγμα.

Στο απόσπασμα που ανέβασε στο Instagram την Πέμπτη (05.09.2024) ο μπάρμαν με το όνομα Rap Rap Zoilo, ο Depp φαίνεται να χαμογελάει, έχοντας ένα πολύ πιο υγιές σετ δοντιών.

Ο ηθοποιός, που διέπρεψε ως πειρατής της Καραϊβικής, αναγνώρισε έναν πίνακα του ρόλου του Captain Jack Sparrow, χαιρέτησε τον κόσμο που βρισκόταν στο μαγαζί και μπήκε πίσω από τη μπάρα προκειμένου να ανακατέψει ποτά στο σέικερ μαζί με τον μπάρμαν.

Τα νέα αποκτήματα της στοματικής του κοιλότητας, δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους θαυμαστές του οι οποίοι του τα είπαν… έξω από τα δόντια αλλά με την καλή ένννοια.

«Φαίνεται τόσο ευτυχισμένος! Και υγιής και κοιτάξτε που έφτιαξε τα δόντια του!!!!!» ανέφερε ένας θαυμαστής.

«Πλέον κανείς δε θα μπορεί να πει τίποτα κακό για τα δόντια του Τζόνι Ντεπ…», έγραψε ένας άλλος.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version