Site icon NewsIT

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ «άρπαξε» τη μηχανή φωτογράφου και άρχισε τα κλικ – Το ατύχημα στο κόκκινο χαλί

02.09.2024 | 20:16
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ «άρπαξε» τη μηχανή φωτογράφου και άρχισε τα κλικ – Το ατύχημα στο κόκκινο χαλί

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ σε ρόλο σωτήρα, γιατί όχι; Ο 63χρονος Αμερικανός αστέρας, ανέλαβε δράση στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Wolfs», όταν ένας φωτογράφος έπεσε μπροστά του.

Ο θρύλος του Χόλιγουντ Τζορτζ Κλούνεϊ, περπατούσε στο κόκκινο χαλί μαζί με τη σύζυγό του Amal Clooney στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας την Κυριακή (01.09.2024), όταν έγινε μάρτυρας ενός ατυχήματος και έσπευσε να βοηθήσει.

Σκύβοντας και προσφέροντας το χέρι του, ο βραβευμένος με Όσκαρ σταρ βοήθησε τον φωτογράφο να σταθεί στα πόδια του όταν παραπάτησε, ενώ η 46χρονη Amal παρακολουθούσε.

Στη συνέχεια, εξασφάλισε ότι ο φωτογράφος θα έπαιρνε μια σειρά από υπέροχα στιγμιότυπα, καθώς έκανε ξεκαρδιστικές εκφράσεις στο κόκκινο χαλί, προτού αναλάβει ο ίδιος τη δουλειά και πιάσει τη φωτογραφική μηχανή. 

Όσο εκείνος… χαζολογούσε, η Amal θάμπωνε με την παρουσία της τους παρευρισκόμενους καθώς ήταν για μία ακόμη φορά, η επιτομή της κομψότητας.

Στην ταινία, ο Τζορτζ Κλούνεϊ συμπράττει με τον Μπραντ Πιτ για να υποδυθούν τους εγκληματίες, αλλιώς «καθαριστές» («fixers»), οι οποίοι προσλαμβάνονται για να καλύψουν εγκλήματα υψηλού προφίλ. 

Οι δυο πρωταγωνιστές λέγεται ότι έλαβαν έκαστος, ως αμοιβή για την ταινία, περί τα 35 εκατομμύρια δολάρια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version