Τετάρτη, 14 Αυγ.
32oC Αθήνα

Ο Τζόρτζ Κλούνεϊ κατακεραυνώνει τον σκηνοθέτη της ταινίας «Οι τρεις ήρωες»: Μου έκανε τη ζωή κόλαση

Ο Τζόρτζ Κλούνεϊ κατακεραυνώνει τον σκηνοθέτη της ταινίας «Οι τρεις ήρωες»: Μου έκανε τη ζωή κόλαση
Φωτογραφία: Reuters

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ κατακεραυνώνει τον σκηνοθέτη της ταινίας «Οι τρεις ήρωες», Ντέιβιντ Ο. Ράσελ, λέγοντας ότι έκανε «τη ζωή μου κόλαση» και «τη ζωή όλων των μελών του συνεργείου κόλαση».

Ο 63χρονος Τζορτζ Κλούνεϊ συνεργάστηκε με τον σκηνοθέτη του «American Hustle», Ράσελ, για την πολεμική ταινία μαύρης κωμωδίας του 1999, «Three Kings» («Οι τρεις ήρωες»).

Σε συνέντευξή του στο GQ, ο Clooney αναφέρθηκε στο πώς το γήρας τον οδήγησε στο να θέτει προτεραιότητες σε διαφορετικά πράγματα στη ζωή και είπε ότι πλέον θέλει να δουλεύει μόνο με «ανθρώπους που τους αρέσει αυτό που κάνουν».

«Όσο μεγαλώνεις, η κατανομή του χρόνου είναι πολύ διαφορετική», συνέχισε ο Clooney.

«Πέντε μήνες από τη ζωή σου είναι πολλοί. Και έτσι δεν είναι απλά σαν, “ω, θα πάω να κάνω μια πολύ καλή ταινία, όπως το Three Kings, και θα έχω έναν άθλιο γα@@@ σαν τον David O Russell να μου κάνει τη ζωή κόλαση. Να κάνει κόλαση τη ζωή κάθε ανθρώπου στο συνεργείο”».

«Δεν αξίζει τον κόπο», πρόσθεσε. «Όχι σε αυτό το σημείο της ζωής μου. Μόνο και μόνο για να έχω ένα καλό προϊόν».

Η διαμάχη του Κλούνεϊ και του Ράσελ στα γυρίσματα της εν λόγω ταινίας  είναι γνωστή εδώ και καιρό. Σύμφωνα με τον Independent ο Κλούνεϊ ήρθε αντιμέτωπος με τον σκηνοθέτη αφού εκείνος «τρελάθηκε με έναν κομπάρσο», σύμφωνα με τον ηθοποιό.

«Δεν θα ανεχόμουν να εξευτελίζει και να φωνάζει και να ουρλιάζει στα μέλη του συνεργείου, τα οποία δεν είχαν τη δυνατότητα να υπερασπιστούν τον εαυτό τους», δήλωσε ο Κλούνεϊ το 2003. «Δεν το πιστεύω αυτό και με τρελαίνει. Οπότε η δουλειά μου ήταν τότε να εξευτελίζω τους ανθρώπους που έκαναν τον εξευτελισμό».

Χαρακτήρισε επίσης τη δουλειά στην ταινία ως «τη χειρότερη εμπειρία της ζωής [του]»».

Σε άλλο σημείο της ίδιας συνέντευξης στο GQ, ο Κλούνεϊ αποκάλυψε ότι είναι «λίγο εκνευρισμένος» με τον Κουέντιν Ταραντίνο επειδή μιλάει «σκατ@@α» για εκείνον.

Ο ηθοποιός πρωταγωνίστησε στο πλευρό του σκηνοθέτη στο θρίλερ βρικολάκων From Dusk ‘Till Dawn του Robert Rodriguez το 1996, το οποίο έγραψε ο Ταραντίνο, στην αρχή της κινηματογραφικής του καριέρας.

Σύμφωνα με τον Κλούνεϊ, ο Ταραντίνο αμφισβήτησε πρόσφατα πόσο επιτυχημένη ήταν η καριέρα του: «Ο Κουέντιν είπε κάποιες μαλ@@@ για μένα πρόσφατα, οπότε είμαι λίγο εκνευρισμένος μαζί του.

«Έκανε κάποια συνέντευξη όπου ονόμαζε αστέρες του κινηματογράφου, και μιλούσε για τον [Brad Pitt] και κάποιον άλλο, και τότε αυτός ο τύπος λέει, “Λοιπόν, τι γίνεται με τον George;”. Και εκείνος λέει, ‘Δεν είναι σταρ του κινηματογράφου. ‘Και τότε είπε κυριολεκτικά κάτι σαν, ‘Πες μου μια ταινία του τη νέα χιλιετία’».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις