Site icon NewsIT

Ο Τζουντ Λο ως πράκτορας του FBI στην ταινία «The Order»: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ

11.10.2024 | 15:46
Ο Τζουντ Λο ως πράκτορας του FBI στην ταινία «The Order»: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ

Στη νέα του ταινία με τίτλο «The Order», ο Τζουντ Λο υποδύεται έναν μοναχικό πράκτορα του FBI στο Αϊντάχο, που βρίσκεται αντιμέτωπος με μια νεοναζιστική τρομoκρατική συμμορία η οποία μέσω μιας σειράς από ληστείες σκοπεύει στην ανατροπή της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Η ταινία του Αυστραλού σκηνοθέτη Τζάστιν Κερζέλ είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν την δεκαετία του ΄80 στην πολιτεία της Ουάσινγκτον. Το επίσημο τρέιλερ της ταινίας κυκλοφόρησε και δείχνει τον διάσημο ηθοποιό, Τζουντ Λο ως τον πράκτορα Terry Husk.

Ο πράκτορας του FBI είναι πεπεισμένος ότι οι ληστείες δεν είναι έργο μικροεγκληματιών, αλλά αντίθετα μιας ντόπιας τρομοκρατικής οργάνωσης που επιδιώκει να προκαλέσει φυλετικό πόλεμο για να ανατρέψει την κυβέρνηση. Η έρευνα τον οδηγεί στον αρχηγό της τρομοκρατικής ομάδας «The Order» Bob Mathews, τον οποίο υποδύεται ο Νίκολας Χουλτ.

Το σενάριο υπογράφει ο Ζακ Μπέιλιν (Zach Baylin) και είναι εμπνευσμένο από το βιβλίο του 1989 «The Silent Brotherhood» των Gary Gerhardt και Kevin Flynn.

The Order | Official Trailer (HD) | Vertical

Το καστ του «The Order» συμπληρώνουν οι Τάι Σέρινταν, Τζέρνι Σμόλετ, Άλισον Όλιβερ και Μαρκ Μάρον.

Η Vertical πρόκειται να κυκλοφορήσει την ταινία στους κινηματογράφους στις 6 Δεκεμβρίου 2024.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version