Site icon NewsIT

Ο Βίγκο Μόρτενσεν δεν συμμετέχει σε ταινίες γιατί τις θεωρεί προβλέψιμες

17.07.2024 | 16:28
Ο Βίγκο Μόρτενσεν δεν συμμετέχει σε ταινίες γιατί τις θεωρεί προβλέψιμες

epa11315080 US actor and director Viggo Mortensen attends a cinema event at the University of Zaragoza, in Zaragoza, Spain, 02 May 2024. Mortensen presented his new movie 'The Dead Don't Hurt' at the university's 'La Buena Estrella' session, his second feature film as a director, which is to be released in Spanish theaters on 10 May. EPA/Javier Cebollada

«Δεν αναζητώ ή αποφεύγω πραγματικά κανένα κινηματογραφικό είδος ή προϋπολογισμό οποιουδήποτε μεγέθους. Απλώς αναζητώ ενδιαφέρουσες ιστορίες», δήλωσε ο ηθοποιός Βίγκο Μόρτενσεν.

Ο ηθοποιός Βίγκο Μόρτενσεν αποκάλυψε τους λόγους που τον έχουν κάνει να μην πρωταγωνιστήσει σε κάποια μεγάλη κινηματογραφική σειρά του Χόλιγουντ, στη συνέντευξη που έδωσε στο «Vanity Fair».

Ο αγαπημένος «Άραγκορν» από την τριλογία του 2000 «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών», δήλωσε πως δεν έχει πρόβλημα να συμμετέχει σε κινηματογραφικά franchise, αν και «συνήθως δεν είναι τόσο καλά».

«Δεν αναζητώ ή αποφεύγω πραγματικά κανένα κινηματογραφικό είδος ή προϋπολογισμό οποιουδήποτε μεγέθους. Απλώς αναζητώ ενδιαφέρουσες ιστορίες. Δεν έχει σημασία για μένα ποιο είναι το είδος ή ποιος είναι ο προϋπολογισμός ή ποιος σκηνοθετεί», ξεκαθάρισε ο ηθοποιός.

Ο Βίγκο Μόρτενσεν τόνισε πως τον ενδιαφέρει μόνο η ιστορία του κινηματογραφικού έργου και το αν πιστεύει πως είναι κατάλληλος για τον χαρακτήρα.

«Αν κάποιος ερχόταν σε μένα η X ταινία, το τρίτο μέρος ή το ένατο μέρος της και πίστευα ότι ήταν ένας υπέροχος χαρακτήρας και ήθελα να υποδυθώ αυτόν τον χαρακτήρα και θεωρούσα ότι είχα κάτι να συνεισφέρω, θα το έκανα. Δεν είμαι εναντίον των frachise. Αλλά συνήθως δεν είναι τόσο καλά. Εννοώ, για μένα, συνήθως δεν είναι τόσο καλογραμμένα. Είναι κάπως προβλέψιμα», κατέληξε .

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version