Lifestyle

Ο Χάρι Στάιλς στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας με στυλ 70’s

Ο Χάρι Στάιλς κέρδισε τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Ο Άγγλος τραγουδιστής και ηθοποιός εμφανίστηκε με ρούχα εμπνευσμένα από τη δεκαετία του ‘70.

Στην ιταλική πόλη ο Χάρι Στάιλς περπάτησε στο κόκκινο χαλί, για την πρεμιέρα της ταινίας «Don’t Worry Darling», στην οποία πρωταγωνιστεί. Ο σταρ έφτασε στην Ιταλία, φορώντας ένα ριγέ σακάκι από την ανδρική συλλογή – συνεργασία του με τον οίκο Gucci «HA HA HA» με καμπάνα παντελόνι και μπλε φουλάρι.

O Άγγλος τραγουδιστής και ηθοποιός ολοκλήρωσε την εμπνευσμένη από τη δεκαετία του ‘70 εμφάνισή του με γυαλιά ηλίου με τετράγωνο σκελετό.

Styles Harry  Reuters

Σε άλλη εκδήλωση, το πρώην μέλος των One Direction επέλεξε navy κοστούμι, συνδυασμένο με γαλάζιο πουκάμισο. Ο μουσικός εμφανίστηκε με την ίδια γαλάζια απόχρωση στα νύχια του.

Ο Gucci αποκάλυψε την κολεξιόν τον Ιούνιο εξηγώντας ότι είναι η κορύφωση της μακρόχρονης φιλίας μεταξύ του τραγουδιστή και του διευθυντή δημιουργικού του ιταλικού οίκου, Αλεσάντρο Μικέλε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Διάσημοι, γοητευτικοί και ολίγον φαλακροί: Από τον Γουόλτον Γκόγκινς και τον Τζουντ Λο στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και τον Ρέιφ Φάινς
Για δεκαετίες, οι άντρες πάλευαν απελπισμένα να κρύψουν την τριχόπτωσή τους – από μαγικά σαμπουάν με καφεΐνη, εξαντλητικές δίαιτες,...
Γουόλτον Γκόγκινς 3