Δευτέρα, 9 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν στην εντατική μετά από εγχείρηση καρδιάς

Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν στην εντατική μετά από εγχείρηση καρδιάς
Reuters

Στη εντατική στο νοσοκομείο Bellevue στη Νέα Υόρκη μετά από εγχείρηση καρδιάς βρίσκεται ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ Γουάινστιν.

Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν, νοσηλεύεται στην εντατική στο νοσοκομείο και αναρρώνει από επείγουσα εγχείρηση καρδιάς, λέει ο δικηγόρος του, ενώ νωρίτερα σήμερα (09/09/2024) μεταφέρθηκε εκεί από τη φυλακη.

Όπως τόνισε ο δικηγορος του «ο Χάρβεϊ Γουάινστιν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Bellevue λόγω πολλών ιατρικών καταστάσεων. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο κ. Γουάινστιν έκανε επέμβαση και χειρουργική επέμβαση στην καρδιά του σήμερα, ωστόσο δεν μπορούμε να σχολιάσουμε περισσότερο.

Όπως έχουμε αναφέρει εκτενώς στο παρελθόν, ο κ. Γουάινστιν υποφέρει από μια πληθώρα σημαντικών προβλημάτων υγείας που χρήζουν συνεχούς θεραπείας».

Ο 72χρονος είχε μεταφερθεί στο παρελθόν στο νοσοκομείο τον Ιούλιο, αφού βρέθηκε θετικός στον COVID-19 και προσβλήθηκε από διπλή πνευμονία. Ο Γουάινστιν ήταν στη φυλακή από το 2020 και είχε παραμονή 10 ημερών στο ίδιο νοσοκομείο φέτος.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις