Site icon NewsIT

Ο Χένρι Καβίλ θα πρωταγωνιστήσει στη live action ταινία του Voltron για τα Amazon Studios

11.10.2024 | 12:00
Ο Χένρι Καβίλ θα πρωταγωνιστήσει στη live action ταινία του Voltron για τα Amazon Studios

epa09632520 British actor Henry Cavill poses on occasion of the presentation of the second season of TV series 'The Witcher' in Madrid, Spain, 09 December 2021. EPA/Kiko Huesca

Ο Χένρι Καβίλ (Henry Cavill) θα πρωταγωνιστήσει στη live-action ταινία του «Voltron» για τα Amazon MGM Studios. Στη σκηνοθετική καρέκλα θα βρεθεί ο Ρόουσον Μάρσαλ Θέρμπερ (Rawson Marshall Thurber) σε σενάριο που έγραψε μαζί με την Έλεν Σάνμαν (Ellen Shanman).

Σύμφωνα με το Variety, ο Θέρμπερ έγραψε και σκηνοθέτησε την ταινία δράσης «Red Notice» στο Netflix το 2021 με πρωταγωνιστές τους Γκαλ Γκαντότ (Gal Gadot), Ράιαν Ρέινολντς (Ryan Reynolds) και Ντουέιν Τζόνσον (Dwayne Johnson).

Οι λεπτομέρειες της πλοκής της νέας ταινίας φυλάσσονται ως επτασφράγιστο μυστικό. Στο καστ προστίθεται και ο ανερχόμενος ηθοποιός Ντάνιελ Κουίν-Τόι (Daniel Quinn-Toye), ο οποίος εντυπωσίασε τον Θέρμπερ με την ερμηνεία του στο «Romeo and Juliet» πλάι στον Τομ Χολάντ (Tom Holland).

Η ταινία θα είναι μια προσαρμογή της διάσημης σειράς anime που έκανε ντεμπούτο το 1984 και ακολουθεί μια ομάδα πέντε νεαρών εξερευνητών του διαστήματος που όλοι μαζί χειρίζονται το ομότιτλο Super Robot.

Στην παραγωγή θα βρίσκονται μαζί με τον Θέρμπερ οι Τοντ Λίμπερμαν (Todd Lieberman), Ντέιβιντ Χόμπερμαν (David Hoberman) και Μπομπ Κόπλαρ (Bob Koplar) από τη World Events Productions που κατέχει τα δικαιώματα του Voltron.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version