Site icon NewsIT

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανέβασε μία συλλογή φωτογραφιών από τις διακοπές του στους Παξούς

27.08.2024 | 15:42
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανέβασε μία συλλογή φωτογραφιών από τις διακοπές του στους Παξούς

Μπορεί οι Παξοί να είναι το νησί στο οποίο διαδραματίζεται η πλοκή της σειράς «Maestro», ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης όμως στα πλαίσια των γυρισμάτων το εκμεταλλεύεται και περνά στιγμές χαλάρωσης στο νησί του Ιονίου.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης της κορυφαίας ελληνικής τηλεοπτικής σειράς πέρασε ένα πολύ μεγάλο μέρος της χρονιάς στους Παξούς, λόγω των γυρισμάτων της σειράς και αποφάσισε να απολαύσει και τις διακοπές του στο ίδιο «μαγευτικό» μέρος.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θέλησε να ξεκουραστεί, να απολαύσει τα μπάνια του και να δει το νησί με ηρεμία, παρέα με τους φίλους του.

Στην τελευταία του καλοκαιρινή ανάρτηση στο Instagram, ο ίδιος αποκάλυψε πως επέστρεψε στην Αθήνα, παράλληλα όμως ανέβασε μία σειρά στιγμιότυπων από το καλοκαίρι του.

«Επιστροφή. Πίσω στην Αθήνα. Φρούτα, χωριάτικη, θάλασσα και βιβλίο.. (και κούρεμα). Καλοκαιρινές στιγμές», έγραψε ο γνωστός ηθοποιός.

Υπενθυμίζεται ότι και πριν μερικές μέρες ανέβασε φωτογραφίες από το νησί μαζί με την Ντέμι Μουρ, η οποία επίσης επέλεξε τους Παξούς για την καλοκαιρινή της απόδραση,

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version