Τετάρτη, 17 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Οι Coldplay στο Ηρώδειο για να γυρίσουν video clip – Η αποκάλυψη Μητσοτάκη στο newsit.gr

Οι Coldplay στο Ηρώδειο για να γυρίσουν video clip – Η αποκάλυψη Μητσοτάκη στο newsit.gr

Όλη η Αθήνα ετοιμάζεται να υποδεχτεί για δυο συναυλίες, το Σάββατο (08.06.2024) και την Κυριακή τους Coldplay στο ΟΑΚΑ, αλλά το βρετανικό συγκρότημα δεν θα κάνει μόνο αυτό στην Αθήνα!

Μετά τη δεύτερη συναυλία τους, αυτή την Κυριακή, οι Coldplay θα βρεθούν, τη Δευτέρα, στο Ηρώδειο για να γυρίσουν video clip!

Την αποκάλυψη έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όταν το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε στα γραφεία του newsit.gr για να παραχωρήσει την τελευταία του συνέντευξη πριν από τις ευρωεκλογές!

Καθώς ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου τον ξεναγούσαν στα γραφεία, όταν ο πρωθυπουργός βρέθηκε στο τμήμα των tlife.gr και zappit.gr, ρώτησε τους δημοσιογράφους αν… παίζει Coldplay, λέγοντας πως και ο ίδιος θα είναι στη συναυλία του Σαββάτου.

Και μετά, έδωσε και το… αποκλειστικό: οι Coldplay, το πρωί της Δευτέρας, θα γυρίσουν video clip στο Ηρώδειο και «θα έχουμε άλλη διαφήμιση της χώρας».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @newsit.gr

 

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, μάλιστα, το να βγουν οι απαραίτητες άδειες ήταν δύσκολο αλλά τελικά βγήκαν και τα γυρίσματα θα γίνουν.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις