Δευτέρα, 26 Αυγ.
28oC Αθήνα

Οι Oasis επιστρέφουν με παγκόσμια περιοδεία το 2025 – Η μυστική συμφωνία με αμοιβή 58 εκατ. ευρώ

Οι Oasis επιστρέφουν με παγκόσμια περιοδεία το 2025 – Η μυστική συμφωνία με αμοιβή 58 εκατ. ευρώ
Associated Press φωτογραφία αρχείου

Έτοιμοι για τη μεγάλη επιστροφή τους στη μουσική σκηνή φαίνεται ότι είναι οι Oasis, με την επίσημη ανακοίνωση για την επανένωση του βρετανικού ροκ συγκροτήματος να αναμένεται μέσα στη βδομάδα.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, το συγκρότημα των Oasis σχεδιάζουν την επανένωσή τους μέσα στο 2025 με δύο μεγάλες συναυλίες στην πόλη τους το Μάντσεστερ και φυσικά στο Λονδίνο.

Κατά τα ίδια δημοσιεύματα, τα αδέλφια Λίαμ και Νόελ Γκάλαχερ φαίνεται να έχουν παραμερίσει τις διαφορές τους και έχουν υπογράψει μυστική συμφωνία για μια παγκόσμια περιοδεία, με αμοιβή που φτάνει τις 50 εκατομμύρια λίρες (58 εκατ. ευρώ).

Όπως γράφει η «Daily Mail», αυτό το τεράστιο ποσό έπεισε τους αδελφούς να ξεπεράσουν τις διαφωνίες τους και να βρεθούν ξανά μαζί στη σκηνή, 15 χρόνια μετά τη διάλυση του συγκροτήματος.

Ειδικοί της μουσικής βιομηχανίας είναι βέβαιοι ότι η επιστροφή των OASIS θα είναι γεγονός το επόμενο καλοκαίρι, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι το Wembley έχει ήδη κλειστεί για 10 βραδιές, καταρρίπτοντας το ρεκόρ των συναυλιών της Taylor Swift.

Η επερχόμενη περιοδεία αναμένεται να αποτελέσει μία από τις σημαντικότερες στην ιστορία της βρετανικής μουσικής σκηνής, με το Χίτον Παρκ στο Μάντσεστερ και το Γουέμπλεϊ στο Λονδίνο να είναι οι πιθανοί χώροι διεξαγωγής των ιστορικών συναυλιών.

Η επίσημη ανακοίνωση της επανένωσης αναμένεται τις επόμενες ημέρες, καθώς συμπληρώνονται 15 χρόνια από την αποχώρηση του Νόελ από το συγκρότημα.

Προ ημερών, ο Νόελ Γκάλαχερ εμφανίστηκε στο intagram του συγκροτήματος να επιστρέφει στο Μάντσεστερ, αφηγούμενος την ιστορία του εμβληματικού ντεμπούτου του συγκροτήματος, ενόψει της κυκλοφορίας νέων εκδόσεων σε περιορισμένη έκδοση.

«Ήταν μόνο μέσω του Λίαμ που συναντήθηκε με τον Μπόουνχεντ που μου ζήτησαν, που μπήκα – και όταν μπήκα, η φιλοδοξία με κυρίευσε», είπε για το ξεκίνημά του στους Oasis. «Στην πραγματικότητα, ήταν μόλις, νομίζω, στη δεύτερη πρόβα με τους Oasis που το παιδί μας είπε: «Ναι, έχεις μερικές μελωδίες».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Oasis (@oasis)

«Ήμουν απλά σαν, ‘Αν παίξεις αυτό, θα παίξω εκείνο και εσύ θα παίξεις εκείνο’ και μόλις όλοι συμμετείχαν η γ@@ βόμβα έσκασε και ήμουν σαν, ‘Γαμώτο, αυτό είναι καταπληκτικό’».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις