Κυριακή, 20 Οκτ.
16oC Αθήνα

Οι star προτείνουν τα 10 καλύτερα χτενίσματα για το ρεβεγιόν!

Οι star προτείνουν τα 10 καλύτερα χτενίσματα για το ρεβεγιόν!

Δείτε τις σταρ και διαλέξτε το χτένισμα που σας ταιριάζει για τις γιορτινές σας εμφανίσεις…

 

Η περίοδος των γιορτών επιβάλλει να είμαστε όσο πιο εντυπωσιακές και glamorous γίνεται! Σας προτείνουμε τα 10 καλύτερα χτενίσματα που υιοθέτησαν οι stars για να είστε λαμπερές σε κάθε σας εμφάνιση! Επιλέξτε το look που ταιριάζει στο στυλ σας.
 
1. Όσες διαθέτετε πολύ μακριά μαλλιά υιοθετήστε το ανεπιτήδευτο και sexy look του top model Gisele Bundchen! Φτιάξτε χαλαρές μπούκλες με τη βοήθεια ενός σίδερου για μπούκλες κρατώντας το κάθετα.
 
 
 
2.Για εσάς που έχετε κοντά και μεσαίου μήκους μαλλιά, το look της δεκαετίας του 40 που υιοθέτησε η Scarlet Johansson είναι ιδανικό! Κάντε τα μαλλιά σας μπούκλες(εκτός αν έχετε φυσικά σγουρά μαλλιά) και πιάστε τα με τσιμπιδάκια χαμηλά στον αυχένα. Τοποθετείστε τα τσιμπιδάκια σε αντίθετες κατευθύνσεις.

 
3. Για εσάς που προτιμάτε ένα πιο ρομαντικό στυλ, σας προτείνουμε αυτό το look της δεκαετίας του 20, που υιοθέτησε και η ηθοποιός του Grey’s Anatomy, Katherine Heigl.

 
 
4. Για μια εντυπωσιακή χολιγουντιανή εμφάνιση, φτιάξτε αυτόν τον περίτεχνο κότσο, όπως η ηθοποιός Penelope Cruz και τραβήξτε όλα τα βλέμματα πάνω σας! Για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, φροντίστε τα μαλλιά σας να είναι ισιωμένα πολύ καλά. Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε μεγάλη ποσότητα λακ, ώστε το χτένισμα σας να είναι λιγότερο στιλιζαρισμένο.
 
5. Για όσες έχετε ένα πιο μοντέρνο στυλ, μπορείτε να υιοθετήσετε αυτό το ανέμελο και επιμελώς ατημέλητο χτένισμα της celebrity Lindsay Lohan. Θα δείχνετε ακόμα πιο λαμπερές φορώντας ένα sexy φόρεμα και τονίζοντας τα μάτια σας με eye-liner.

 
 
6. Αν έχετε μακριά ή μεσαίου μήκους μαλλιά, τότε αυτό το χτένισμα που υιοθέτησε η τραγουδίστρια Gwen Stefani είναι τέλειο για σας! Κάντε τα μαλλιά σας χαλαρές μπούκλες με τη βοήθεια ενός σίδερου για μπούκλες, στη συνέχεια κρεπάρετε την κορυφή και τέλος πιάστε λίγες τούφες προς τα πίσω με τσιμπιδάκια.

 
 
7. Για ένα ανεπιτήδευτο και sexy look, υιοθετήστε το χτένισμα της τραγουδίστριας Beyonce! Αφήστε τα μαλλιά σας κάτω και ισιώστε τα με μια πρέσα ισιώματος έως ότου γίνουν απόλυτα ίσια και μεταξένια. Τελειοποιήστε το χτένισμα σας με ένα hairspray κατά του φριζαρίσματος. Το look αυτό δείχνει τέλειο σε μακριά μαλλιά.

 
  1. Η ηθοποιός Kristin Davis, γνωστή ως Σάρλοτ από τη σειρά Sex and the City, είναι glamorous και sophisticated με τα μαλλιά της φτιαγμένα μπούκλες.

 
  1. Για εσάς που έχετε τα μαλλιά σας κομμένα σε στυλ καρέ, δημιουργήστε το νεανικό και ανέμελο στυλ της ηθοποιού Maggie Gyllenhaal, κάνοντας τα χαλαρές μπούκλες με τη βοήθεια ενός αφρού για μπούκλες και μιας φυσούνας.

 
 
  1. Για ένα απλό και chic look, πιάστε τα μαλλιά σας μια ψηλή αλογοουρά, όπως η ηθοποιός Salma Hayek! Για να αποφύγετε το φριζάρισμα χρησιμοποιήστε ένα κερί μαλλιών για ένα λείο και λαμπερό αποτέλεσμα.

 
 
 
 
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε