Τρίτη, 23 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Οι τρεις Έλληνες φοιτητές που έφεραν την χώρα μας πρώτη σε διεθνή διαγωνισμό μιλούν στο TLIFE!

Οι τρεις Έλληνες φοιτητές που έφεραν την χώρα μας πρώτη σε διεθνή διαγωνισμό μιλούν στο TLIFE!

Κέρδισαν το People Choice Award και φεύγουν για Παρίσι!

Η Μαρίνα Παναγιωτοπούλου, ο Γιάννης Παπανικολάου και ο Στέφανος Σίνης είναι οι τρεις φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών που πριν λίγες μέρες κατέκλυσαν τα social media. Για ποιο λόγο; Γιατί η ομάδα τους, που βάφτισαν “A for Athens”, ήταν υποψήφια και κέρδισε το βραβείο People Choice Award στα πλαίσια του παγκόσμιου διαγωνισμού Brandstorm 2013.

Το Brandstorm είναι ένας παγκόσμιος διαγωνισμός μάρκετινγκ και καινοτομίας τον οποίο διοργανώνει η L’Oreal από το 1993. Μέσα από αυτόν δίνεται η δυνατότητα σε φοιτητές 45 και πλέον χωρών να δείξουν το ταλέντο τους στο μάρκετινγκ και να κερδίσουν τις εντυπώσεις με τις ιδέες τους. Η ελληνική αποστολή εκπροσωπείται στον τελικό του διαγωνισμού που θα γίνει στις 20 Ιουνίου στο Παρίσι από την Μαρίνα, τον Γιάννη και τον Στέφανο ή αλλιώς τους “A for Athens”.

Αυτές τις μέρες όμως έτρεχε στο Facebook κι ο διαγωνισμός φωτογραφίας People Choice Award όπου οι νικητές της κάθε χώρας δημιούργησαν μία φωτογραφία που αντιπροσωπεύει την ομάδα τους και νικητής ανακηρύχθηκε αυτός που είχε τα περισσότερα Like από το κοινό. Τα παιδιά, έπειτα από μεγάλη και συντονισμένη “καμπάνια” που έκαναν -κυρίως- στο διαδίκτυο, πήραν παραπάνω από 20.000 like!

Οι “A for Athens” μας συστήνονται!

“Είμαι η Μαρίνα. 21 χρονών. Σπουδάζω μάρκετινγκ και επικοινωνία. Πιστεύω ότι οι στόχοι και τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα όταν προσπαθείς ,δίνεις το καλύτερο σου εαυτό και πιστέψεις ότι μπορείς!”

“Είμαι ο Γιάννης Παπανικολάου. 22 χρονών. Σπουδάζω μάρκετινγκ και επικοινωνία. Πιστέυω ότι όλοι οι τελειόφοιτοι της ηλικίας μας ονειρεύονται μια λαμπρή καριέρα σε επιχειρήσεις. Με τη πορεία μας στο διαγωνισμό κάνουμε μια καλή αρχή.”

“Είμαι ο Στέφανος, 22 χρονών. Σπουδάζω μάρκετινγκ και επικοινωνία. Αν καταφέρεις να πείσεις τον εαυτό σου ότι κάτι δεν είναι αδύνατο, θα εκπλαγείς με το πόσα μπορείς να πετύχεις. Αρκεί να προσπαθήσεις.”

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε