Σάββατο, 27 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αντιδρά ο Έλον Μασκ για την τελετή έναρξης, «Μετακομίζω στον Άρη»

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αντιδρά ο Έλον Μασκ για την τελετή έναρξης, «Μετακομίζω στον Άρη»

Με ανοιχτό το στόμα φαίνεται πως έμεινε αρκετός κόσμος από την ιδιαίτερη τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, που «έτρεξαν» στα social media να σχολιάσουν αυτά που βλέπουν. Ανάμεσά τους και ο Έλον Μασκ.

O επιτυχημένος επιχειρηματίας Έλον Μασκ, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την προσπάθεια των Γάλλων για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, show που «μάζεψε» αμέτρητα αρνητικά σχόλια.

Οι Γάλλοι έβαλαν στόχο να εντυπωσιάσουν όλον τον πλανήτη και για αυτό προσπάθησαν να συμπυκνώσουν πολλά πράγματα μέσα στο 4ωρο υπερθέαμα. Το αποτέλεσμα χαρακτηρίστηκε από πολλούς «χαοτικό».

Ο Έλον Μασκ ανέβασε στο Twitter απόσπασμα από τη στιγμή που ο Γάλλος καλλιτέχνης Φιλίπ Κατρίν τραγουδάει για τη βία, υποδυόμενος τον αρχαίο Έλληνα Θεό Διόνυσο, βαμμένος μπλε και φορώντας μόνο μία κορδέλα από λουλούδια για να καλυφθούν τα επίμαχα σημεία…

Πίσω του, αμέτρητοι Γάλλοι celebrities που φορούν ρούχα γνωστών Γάλλων σχεδιαστών, σε μία γενικότερη εικόνα βγαλμένη από το Μυστικό Δείπνο του Ιησού.

«Τι είναι αυτό στους Ολυμπιακούς; Μετακομίζω στον Άρη», έγραψε στη λεζάντα ο γνωστός επιχειρηματίας.

Με παρόμοιες αναρτήσεις έχει γεμίσει γενικά το Χ (πρώην Twitter), χαρακτηρίζοντας τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, ως τους χειρότερους που έχουν γίνει ποτέ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις