Δευτέρα, 5 Αυγ.
29oC Αθήνα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ερωτευμένα ζευγάρια που αγωνίζονται χέρι – χέρι στο Παρίσι

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ερωτευμένα ζευγάρια που αγωνίζονται χέρι – χέρι στο Παρίσι
(AP Photo/Michael Woods, File)

Σκληρές προπονήσεις, αυστηρό πρόγραμμα διατροφής, πειθαρχία, αφοσίωση και πολλές θυσίες. Η καθημερινότητα ενός αθλητή υψηλών επιδόσεων και προοπτικών που διεκδικεί ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς δεν μπορεί να τον καταλάβει καλύτερα από ένα ταίρι που είναι επίσης αθλητής και κατεβαίνει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Κάποια ζευγάρια μοιράζονται εκτός από το ίδιο σπίτι και το ίδιο κρεβάτι και τα ίδια στάδια, τις αγωνίες και τα άγχη του αθλητισμού.

Τέτοιες περιπτώσεις είναι τα ζευγάρια που ακολουθούν. Από την αξιολάτρευτη ιστορία αγάπης της Lee Kiefer και του Gerek Meinhardt μέχρι τον γάμο του Gaël Monfils και της Elina Svitolina, μοιάζει λογικό αυτά τα ζευγάρια να τα πηγαίνουν καλά, καθώς είναι εξίσου ταλαντούχοι, με κίνητρο και αφοσίωση για τα αθλήματά τους, ακόμα κι αν αυτά δεν είναι ίδια.

Ας δούμε τους Ολυμπιονίκες των οποίων οι σύντροφοι αγωνίζονται επίσης στους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Katie Boulter – Alex De Minaur

Για τη Βρετανίδα Katie Boulter και τον Αυστραλό Alex De Minaur, η αγάπη είναι κάτι πολύ περισσότερο από το τένις. 

(Cal Sport Media via AP Images)

(Cal Sport Media via AP Images)

Και οι δύο έκαναν φέτος το ντεμπούτο τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ήταν ενθουσιασμένοι που θα κατέβαιναν στα γήπεδα ως ζευγάρι.

«My olympiannnnn» σχολίασε η Boulter στο Instagram του De Minaur από την τελετή έναρξης, βάζοντας και δύο καρδούλες.

Gael Monfils – Elina Svitolina

Ίσως ένα από τα πιο προβεβλημένα ζευγάρια στους φετινούς αγώνες, ο Γάλλος Gael Monfils και η σύζυγός του από την Ουκρανία Elina (κατά κόσμον Svitolina) είναι μαζί από το 2019.

(AP Photo/Daniel Cole, Pool)

(AP Photo/Daniel Cole, Pool)

Αν και το ζευγάρι που παίζει τένις χώρισε για λίγο μόλις δύο χρόνια μετά τη σχέση του, δεν μπορούσαν να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλον.

Οι δυο τους τα ξαναβρήκαν, αρραβωνιάστηκαν σε χρόνο dt και παντρεύτηκαν στις 16 Ιουλίου 2021. Ένα χρόνο αργότερα καλωσόρισαν την κόρη τους Skai.

Tara Davis-Woodhall – Hunter Woodhall

Οι αστέρες του στίβου Tara Davis -Woodhall και Hunter Woodhall εκπροσωπούν και οι δύο την ομάδα των ΗΠΑ στους φετινούς Αγώνες.

(AP Photo/Michael Woods)

(AP Photo/Michael Woods)

Ήταν μαζί πολύ προτού ακόμα αγωνιστούν σε διεθνές στάδιο. Οι αθλητές γνωρίστηκαν για πρώτη φορά σε μια σχολική συνάντηση στο Idaho το 2017, και για τον Hunter όλα θα ξεκινούσαν τότε. 

«Έλεγα: “Γαμώτο, αυτό το κορίτσι είναι μια χαρά. Θα παντρευτώ αυτό το κορίτσι”», θυμήθηκε σε ένα βίντεο στο YouTube. Δεν τα βρήκαν τότε, δεδομένου ότι η Tara ήταν από την Καλιφόρνια και ο Hunter κατάγεται από τη Τζόρτζια, ωστόσο, κράτησαν επαφή και παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2022.

Lee Kiefer – Gerek Meinhardt

Δεν υπάρχει πιο γλυκό ζευγάρι από τους ξιφομάχους Lee Kiefer και Gerek Meinhardt που είναι και οι δύο στην ομάδα των ΗΠΑ.

(AP Photo/Andrew Medichini)

(AP Photo/Andrew Medichini)

Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά στους Αγώνες του Λονδίνου το 2012 και ερωτεύτηκαν αμέσως. Παντρεύτηκαν το 2019 και φέτος κυνηγούν και πάλι το χρυσό στο Παρίσι.

Σαν να μην είναι αρκετά εντυπωσιακό το γεγονός ότι είναι ένα ζευγάρι ολυμπιακών προοπτικών, και οι δύο έχουν πτυχίο Ιατρικής από το Πανεπιστήμιο του Κεντάκι.

Noah Lyles – Junelle Bromfield

Ο Noah Lyles και η Junelle Bromfield περνούν κυριολεκτικά την καλύτερη στιγμή της ζωής ενώ παλεύουν να δοξάσουν τις ΗΠΑ και την Τζαμάικα, αντίστοιχα.

(AP Photo/Charlie Neibergall)

Αν και υπήρξε μεγάλη αντιπαλότητα μεταξύ των χωρών τους, ειδικά στις κατηγορίες τους – εκείνος τρέχει στα αγωνίσματα του στίβου και εκείνη στα 400 μέτρα – φαίνεται ότι οι δυο τους κατάφεραν να τα αφήσουν όλα αυτά στην άκρη και απλά να γιορτάσουν τη στιγμή.

(AP Photo/Alastair Grant)

(AP Photo/Alastair Grant)

Rossella Fiamingo – Gregorio Paltrinieri

Τα αγωνίσματα της Rossella Fiamingo και του Gregorio Paltrinieri είναι εκ διαμέτρου αντίθετα: εκείνη είναι ξιφομάχος και εκείνος κολυμβητής – αλλά είναι σαφές ότι αυτό το ζευγάρι Ιταλών τα καταφέρνει μια χαρά.

(AP Photo/Ivan Sekretarev)

(AP Photo/Ivan Sekretarev)

Σε μια ανάρτηση που μοιράστηκε στο Instagram στις 20 Ιουλίου, το αρραβωνιασμένο ζευγάρι φαίνεται να επιδεικνύει με περηφάνια τα αντίστοιχα μετάλλιά του στο Παρίσι.

Lara Vadlau – Lea Schüller

Μια ματιά να ρίξει κανείς στις σελίδες της Lara Vadlau και της Lea Schüller στο Instagram αρκεί για να καταλαβαίνει ότι η αγάπη τους για την ύπαιθρο και τα σπορ κρατάει την σχέση τους στα καλύτερά της.

Gabriella Willems – Christian Parlati

Η Βελγίδα Gabriella Willems βρήκε τον έρωτα στον συμπατριώτη της τζουντόκα, Christian Parlati που κατάγεται από την Ιταλία.

(AP Photo/Eugene Hoshiko)

 (AP Photo/Matthias Schrader)

(AP Photo/Matthias Schrader)

Η 27χρονη Willems έφυγε με το χάλκινο μετάλλιο από την αναμέτρησή της με την Ολλανδέζα Sanne Van Dijke στις 31 Ιουλίου, ενώ ο Parlati αποκλείστηκε αιφνιδιαστικά από τον John Jayne των ΗΠΑ.

João Chianca – Luana Silva

Ως επαγγελματίες σέρφερ, φαίνεται ότι το ζευγάρι των Βραζιλιάνων João Chianca και Luana Silva δεν ξεκολλάει ποτέ από τη θάλασσα.

Οι σελίδες τους στο Instagram είναι γεμάτες με φωτογραφίες τους να «σκίζουν» τα κύματα, να περπατούν στην παραλία ή απλώς να χαλαρώνουν κοντά στο νερό.

 (AP Photo/Gregory Bull)

(AP Photo/Gregory Bull)

 (AP Photo/Gregory Bull)

(AP Photo/Gregory Bull)

Οι δύο τους αγωνίζονται για να φέρουν το χρυσό στην πατρίδα τους.

Sue Bird και Megan Rapinoe

Η Sue Bird και η Megan Rapinoe παραμένουν θρύλοι στα αγωνίσματά τους.

Η μία μπασκετμπολίστρια και η άλλη ποδοσφαιρίστρια συναντήθηκαν για πρώτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μόνο που η γνωριμία τους έγινε στους Αγώνες του 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Άρχισαν να βγαίνουν αμέσως μετά και αρραβωνιάστηκαν τον Οκτώβριο του 2020.

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Η Bird έχει πέντε χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια από το 2004, 2008, 2012, 2016, 2021 και η Rapinoe κατέχει ένα χρυσό από τους Αγώνες του Λονδίνου το 2012 και ένα χάλκινο από τους Αγώνες του Τόκιο το 2021.

Πληροφορίες από Dailymail

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις