Δευτέρα, 1 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Οι γυναίκες στηρίγματα πίσω από τους τροπαιούχους του Conference League

Ολυμπιακός: Οι γυναίκες στηρίγματα πίσω από τους τροπαιούχους του Conference League
NDP

Ο λαός θέλει πίσω από ένα ισχυρό άνδρα να βρίσκεται πάντα μία γυναίκα και στην περίπτωση των παρακάτω παικτών του Ολυμπιακού φαίνεται πως η συγκεκριμένη ρήση ταιριάζει «γάντι». Όλοι τους, μετά τη νίκη 1-0 επί της Φιορεντίνα και την κατάκτηση του Conference League, είχαν να λένε για τη στήριξη των συντρόφων τους σε αυτό το δύσκολο ταξίδι ως την κατάκτηση του τροπαίου. 

Είναι νέοι, πετυχημένοι, πολλά υποσχόμενοι παίκτες του Ολυμπιακού κι έχουν δίπλα τους γυναίκες που τους στηρίζουν, τους εμψυχώνουν, πανηγυρίζουν στις κερκίδες των γηπέδων αλλά και στα social media. 

Είναι εκείνες που φροντίζουν οι σύντροφοί τους να μπορούν να έχουν την απόλυτη συγκέντρωσή τους στραμμένη στο ποδόσφαιρο, στην ομάδα, στους αγώνες. 

Και είναι εκείνες που όταν έρχονται οι δυσκολίες (ήττες, τραυματισμοί), γίνονται ασπίδα.

Κώστας Φορτούνης – Ιωάννα Καταραχιά

Ο 31χρονος αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Φουρτούνης έχει περάσει σχεδόν από όλα τα τμήματα των ερυθρολεύκων ως ποδοσφαιριστής και συμπληρώνει 10 χρόνια διαρκούς παρουσίας στην ομάδα.

Εκτός από την πολύ επιτυχημένη πορεία που διαγράφει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο Κώστας Φορτούνης έχει φτιάξει μία πολύ όμορφη, ευτυχισμένη και παραδοσιακή οικογένεια.

Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, τον 3χρονο Σπύρο και ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε στις 6 Ιουνίου 2023 και θα βαφτιστεί το καλοκαίρι.

Ο Κώστας και η Ιωάννα μετρούν έξι χρόνια ως ζευγάρι. Τον Ιούνιο του 2021, λίγο πριν από τη γέννηση του πρώτου παιδιού τους, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στην ιδιαίτερη πατρίδα του ποδοσφαιριστή, την Καλαμπάκα.

Η όμορφη δασκάλα είναι μία ήρεμη δύναμη στο πλευρό του συζύγου της. 

Είναι εξαιρετικά χαμηλών τόνων, αποφεύγει συστηματικά τα φώτα της δημοσιότητας, εμψυχώνοντας τον ποδοσφαιριστή αθόρυβα και διακριτικά.

Γιουσέφ Ελ Αραμπί – Χάιμεϊ Ελ Αραμπί

O επιθετικός του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, έχει κάνει την Ελλάδα δεύτερη πατρίδα του.

Ο 37χρονος Μαροκινός επιθετικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στη χώρα μας από το 2019 και έχει αγαπηθεί όσο λίγοι ξένοι ποδοσφαιριστές από τους Πειραιώτες. 

Ο Ελ Αραμπί έχει στο πλευρό του και την οικογένεια του. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε πρόσφατα τον Μαροκινό επιθετικό του Ολυμπιακού μαζί με την οικογένεια του σε μία βόλτα στην Αθήνα.

Αίσθηση έκανε η Chanel τσάντα που κρατούσε η γυναίκα του αξίας άνω των 10.000 δολαρίων. 

Η γυναίκα του Χάιμεϊ Ελ Αραμπί από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα προσαρμόστηκε, της αρέσει η ζωή στη χώρα μας, ενώ το βασικότερο όλων είναι πως έχει μείνει ικανοποιημένη και από τις συνθήκες που έχουν συναντήσει τα τρία της παιδιά της στο σχολείο.

Γιώργος Μασούρας – Ξένια Νταουντάκη

Ο Γιώργος Μασούρας ντύθηκε γαμπρός στο πλευρό της αγαπημένης του Ξένιας Νταουντάκη στις 10 Ιουνίου 2023 στο εκκλησάκι του Άγιου Γεράσιμου στην Ερμιόνη. 

Φυσικά παρόντες ήταν συγγενείς, νυν και πρώην συμπαίκτες του από τον Ολυμπιακό, όπως οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Ανδρέας Ντόη, Θανάσης Ανδρούτσος, Κώστας Τζολάκης, Παναγιώτης Ρέτσος, Ανδρέας Μπουχαλάκης κ.α. και την εθνική ομάδα. 

Ο Γιώργος και η Ξένια γνωρίζονται από παιδιά. Μεγάλωσαν στην ίδια γειτονιά, ήταν συμμαθητές και καλοί φίλοι, μια φιλία που μετεξελίχθηκε σε αγάπη. 

Καλοί μαθητές και οι δύο, πέρασαν στο πανεπιστήμιο, αλλά εκεί για πρώτη φορά χώρισαν οι δρόμοι τους.

Η Ξένια σπούδασε φιλολογία και εργάζεται ως καθηγήτρια στον ιδιωτικό εκπαιδευτικό τομέα, ενώ ο Γιώργος, αν και πέρασε στο Παιδαγωγικό, δεν ακολούθησε τις σπουδές του, αφού η αγάπη του για το ποδόσφαιρο ήταν μεγαλύτερη.

Από τότε που θυμάται τον εαυτό του κλωτσούσε μια μπάλα και, καθώς μεγάλωνε κατάλαβε ότι αυτό ήθελε να κάνει στη ζωή του.

Ροντινέι – Νίνα Άχε

Ο Ροντινέι Μαρσέλο ντε Αλμέιντα, περισσότερο γνωστός ως Ροντινέι, είναι ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στους φίλους του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν. Ο Βραζιλιάνος από την πρώτη μέρα που ήρθε στην ομάδα, έδειξε ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ο δεξιός μπακ δεν έχει κατεβάσει ταχύτητες ούτε λεπτό και βρίσκεται συνεχώς βρίσκεται στην βασική εντεκάδα της ομάδας.

Στο πλευρό του όμως δεν βρίσκονται μόνοι οι φίλαθλοι της ομάδας, αλλά και η εκθαμβωτική σύντροφός του, Νίνα Άχε.

H Βραζιλιάνα καλλονή και influencer βρίσκεται στην Ελλάδα παρέα με τον αγαπημένο της, με το ζεύγος να μοιράζεται συχνά φωτογραφίες στα social media.

Η σύντροφος του Ροντινέι έφτασε μέχρι και τη Βουδαπέστη εκεί όπου ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την πρόκριση στους «16» του Europa Conference League.

Όταν δε ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 της Άστον Βίλα (09.05.2024) και πήρε επική πρόκριση στον τελικό του Conference League, η Νίαν Άχε δεν μπρούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα δεν άργησε να κάνει και πανηγυρική ανάρτηση στα social media με φωτογραφίες από την μαγική βραδιά που βίωσε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». 

«Θεέ μου σε ευχαριστώ που μας οδήγησες ως εδώ… Παραμένουμε σταθεροί και δυνατοί στην αναζήτηση των ονείρων μας, πάμε, μας περιμένει ο τελικός! Ζώντας και γράφοντας ιστορία… PAMEEEEEEE OLYMPIAKARAAAAAAAAA», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nina Aché (@ninaache)

Η Νίνα Άχε είναι η Νο 1 φαν του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού αφού έχει τυπώσει μέχρι και μπλούζα με το πρόσωπό του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nina Aché (@ninaache)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nina Aché (@ninaache)

Όσο για την προσωπική της ζωή, λίγα πράγματα μπορεί να βρει κανείς. Η ίδια λέει ότι ασχολείται με τη διατροφολογία και πως έχει δική της επιχείρηση.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rodinei De Almeida (@pretinhorodi_oficial)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nina Aché (@ninaache)

Επίσης λατρεύει την πυγμαχία.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις