Lifestyle

Ορέστης Τζιόβας: Πέρασα άσχημα τον κορονοϊό, χρειάστηκε να νοσηλευτώ

O αγαπημένος ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία του. «Νοσηλεύτηκα, χρειάστηκα οξυγόνο», εξομολογείται στην κάμερα.

Στην εκπομπή Love It που παρουσιάζει η Ιωάννα Μαλέσκου, βρέθηκε καλεσμένος ο Ορέστης Τζιόβας. Ο ηθοποιός, μίλησε μεταξύ άλλων, για την περιπέτεια με τον κορονοϊό, αποκαλύπτοντας που χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

«Εγώ πέρασα τον κορονοϊό τον Ιούνιο και άσχημα κιόλας. Ήμουν μία εβδομάδα στο νοσοκομείο, δεν μπήκα εντατική, αλλά χρειάστηκα οξυγόνο. Δεν αισθάνθηκα μοναξιά γιατί είχε το Euro.

Με τις μεταλλάξεις δεν φοβάμαι, γιατί όπως λένε το περνάμε ελαφριά. Προσπαθώ να προσέχω όσο πιο πολύ γίνεται για τη διασπορά και ειδικά για τις ευπαθείς ομάδες, είπε αρχικά ο Ορέστης Τζιόβας.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα θέατρα, τόσο με τα κρούσματα κορονοϊού όσο και με τα μέτρα της κυβέρνησης για την εξάπλωση του ιού.

«Έχουμε συνέχεια πρόβλημα με τα γυρίσματα και κάνουμε συνέχεια παύσεις. Έχουμε πολλά κρούσματα και έχουν δυσκολέψει τα πράγματα.

Για τον διαχωρισμό με τους εμβολιασμένους και τους μη εμβολιασμένους στα θέατρα δεν θέλω να παρεξηγηθώ.

Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι γιατί η επιστήμη αυτό λέει, αλλά το βασικότερο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη από τους πολίτες προς το κράτος» κατέληξε ο Ορέστης Τζιόβας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε το γατάκι της Άννας Μαρίας Βέλλη από καρκίνο: «Το σπίτι είναι σιωπηλό χωρίς τα νιαουρίσματά σου»
«Δεν ξέρω τι υπάρχει μετά, δεν πιστεύω πως υπάρχει κάτι, αλλά αν κάνω λάθος… κι αν κάπου, κάπως, μπορείς να με βλέπεις ή να με νιώθεις… να ξέρεις: σ’ αγαπάω» γράφει η Άννα Μαρία Βέλλη
Η Άννα Μαρία Βέλλη 5
Ο Γιώργος Νταλάρας στο Θέατρο Παλλάς: «Στους δρόμους του Ρεμπέτικου»
Δύο μουσικές παραστάσεις για τη μουσική που εμβαθύνει στην ελληνική ψυχή κι έχει βοηθήσει καταλυτικά στην τοιχογραφία της συλλογικής κοινωνικής συνείδησης και του ήθους του αυθεντικού λαϊκού τραγουδιού
Γιώργος Νταλάρας