Site icon NewsIT

Οριστικά οι τίτλοι τέλους για Μενεγάκη-Λάτσιο

18.02.2010 | 10:36
Οριστικά οι τίτλοι τέλους για Μενεγάκη-Λάτσιο

Πώς επιβεβαιώνεται η «ανακοίνωση από τα Μελίσσια» κλείνοντας τα στόματα σε όσους μιλάνε για «διαφημιστικό κόλπο»

Η «ανακοίνωση από τα Μελίσσια» έχει αποτελέσει πια κύριο θέμα όχι μόνο σε life style εκπομπές αλλά γενικότερα…! Ο χωρισμός της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου αποτελεί τον τελευταίο καιρό μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού –και όχι μόνο- χρόνου! 

Ηθελημένα απέχουμε από όλη την παραφιλολογία που έχει ακουστεί για τους λόγους και τις αιτίες του χωρισμού τους. Από την πρώτη στιγμή όμως που δόθηκε στη δημοσιότητα η «ανακοίνωση από τα Μελίσσια» αποτελεί σίγουρα θέμα, αφού δύο σημαίνοντα πρόσωπα του τηλεοπτικού τοπίου αποφάσισαν να κοινοποιήσουν με αυτόν τον τρόπο τις εξελίξεις στην προσωπική τους ζωή. 

Από τις πρώτες μέρες μάλιστα, ακούστηκε η έντονη φήμη πως η «ανακοίνωση από τα Μελίσσια» ήταν fake και πως οι δύο εμπλεκόμενοι την έστειλαν προς προβολή τους. Μάλιστα, όχι μόνο «ακούστηκε» αλλά εκφράστηκε από κάποιους και σε τηλεοπτικά παράθυρα αλλά και σε έγγραφα! 

Οι δε κοινές έξοδοι της Μενεγάκη με τον Λάτσιο… πυροδότησαν ακόμα περισσότερα σχόλια και ερωτήματα όπως «ισχύει ή δεν ισχύει ο χωρισμός;» ή ακόμα και συμπεράσματα του στιλ «τελικά μας δουλεύουν όλους»! Τελικά όμως, όλα είναι αλήθεια…! 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, το λόγο έχουν πλέον οι πληρεξούσιοι δικηγόροι τους, οι οποίοι το μεσημέρι της Τετάρτης παραβρέθηκαν στο Πρωτοδικείο Αθηνών προκειμένου να καταθέσουν αίτηση συναινετικού διαζυγίου. Η απόφαση περί χωρισμού είναι ανειλημμένη! 

Και για να μην αρχίζουν να… αναλύουν κάποιοι, τους ενημερώνουμε πως σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, κατατίθεται η αίτηση συναινετικού διαζυγίου και μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα η αίτηση συζητείται εκ νέου, μην τυχόν και το ζευγάρι έχει αλλάξει γνώμη. 

Πάντως, αν κρίνουμε από τις ταχείες διαδικασίες το ζευγάρι έχει πάρει την οριστική του απόφαση. Και σημαίνοντα ρόλο σε αυτήν είναι να μεγαλώσουν από κοινού, όσο καλύτερα μπορούν, τα τρία τους παιδιά.

Γρηγόρης Μελάς

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version