Lifestyle

Πάμελα Άντερσον και Τζέιμι Λι Κέρτις πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία της Τζία Κόπολα

Η Πάμελα Άντερσον και η Τζέιμι Λι Κέρτις πρωταγωνιστούν στην νέα ταινία της εγγονής του Φράνσις Φορντ Κόπολα, Τζία.

Η ταινία που θα παίξει η Πάμελα Άντερσον με την Τζέιμι Λι Κέρτις ονομάζεται «The Last Showgirl» είναι σε σενάριο της Κέιτ Γκέρστεν, ενώ την παραγωγή υπογράφουν ο Ρόμπερτ Σβάρτζμαν, και η Ναταλί Φάρεϊ.

«Πάντα ήθελα να γυρίσω μια ταινία στο Λας Βέγκας» δήλωσε η Κόπολα στο Deadline. «Είμαι τόσο περήφανη για το καστ και το συνεργείο μας, ειδικά για την Πάμελα. Ανυπομονώ να μοιραστώ την τολμηρή και εκ βαθέων ερμηνεία της!», ανέφερε.

Η ταινία ακολουθεί την Άντζι, η οποία πρέπει να βρει τι θα κάνει στο μέλλον, όταν η εκπομπή στην οποία εργαζόταν για 30 ολόκληρα χρόνια σταματά να προβάλλεται ξαφνικά ενώ παράλληλα προσπαθεί να αποκαταστήσει τη σχέση με την κόρη της.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Τζέιμι Λι Κέρτις υποδύεται μια ιδιοκτήτρια καζίνο με μυστηριώδες παρελθόν. Ο χαρακτήρας της υπόσχεται να αποτελέσει τόσο πηγή στήριξης, όσο και καταλύτη για την εξέλιξη του σεναρίου.

Στο καστ περιλαμβάνονται επίσης οι Ντέιβ Μπατίστα, Μπρέντα Σονγκ, Κίρναν Σίπκα και Μπίλι Λουρντ.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας, αν και τα γυρίσματα έχουν ήδη ολοκληρωθεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αθηνά Οικονομάκου: «Το αν είμαι καλή μητέρα θα κριθεί από τα ίδια μου τα παιδιά σε λίγα χρόνια»
«Έχοντας επιλέξει να μην τα εκθέτω στα social media και να ανεβάζω φωτογραφίες με το αγόρι μου, θεωρούν ότι δεν βλέπω τα παιδιά μου και ότι δεν είμαι καλή μητέρα», είπε ακόμα η γνωστή ηθοποιός
Αθηνά Οικονομάκου 4