Site icon NewsIT

Πάμελα Άντερσον: Τιμητικό βραβείο Golden Eye στο Φεστιβάλ της Ζυρίχης, το τρέιλερ της νέας ταινίας που πρωταγωνιστεί

17.09.2024 | 12:33
Πάμελα Άντερσον: Τιμητικό βραβείο Golden Eye στο Φεστιβάλ της Ζυρίχης, το τρέιλερ της νέας ταινίας που πρωταγωνιστεί

Pamela Anderson poses on the red carpet before "The Last Showgirl" is screened, as the Toronto International Film Festival (TIFF) returns for its 49th edition, in Toronto, Ontario, Canada, September 6, 2024. REUTERS/Carlos Osorio

H Πάμελα ‘Αντερσον συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στα 57 της χρόνια. Στο «The Last Showgirl», υποδύεται την Shelley, μια χορεύτρια που χάνει τη δουλειά της.

H Πάμελα ‘Αντερσον (Pamela Anderson) πρόκειται να τιμηθεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης, το οποίο θα ξεκινήσει στις 3 Οκτωβρίου. Μία ημέρα αργότερα η ηθοποιός θα παραλάβει το βραβείο Golden Eye πριν την προβολή της νέα της ταινίας «The Last Showgirl» σε σκηνοθεσία Τζία Κόπολα (Gia Coppola).

Στο «The Last Showgirl», υποδύεται την Shelley, μια χορεύτρια που χάνει τη δουλειά της στο Λας Βέγκας μετά από 30 χρόνια ενώ παράλληλα προσπαθεί να αποκαταστήσει τη αποξενωμένη σχέση με την κόρη της με την βοήθεια της Annette, την οποία υποδύεται η Τζέιμι Λι Κέρτις (Jamie Lee Curtis).

«Μια καταπληκτική ερμηνεία, ίσως η καλύτερη της καριέρας της, η οποία αξίζει μια υποψηφιότητα για Όσκαρ. Είμαστε λοιπόν ευτυχείς που τιμούμε την Πάμελα ‘Αντερσον, αυτή την καλτ ηθοποιό με την οποία πολλοί από εμάς έχουμε μεγαλώσει και η οποία επαναπροσδιορίζει τον εαυτό της κάθε φορά, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης», δήλωσε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ, Κρίστιαν Γιούνγκεν (Christian Jungen).

Το σενάριο της ταινίας υπογράφει η Κέιτ Γκέρστεν (Kate Gersten) και στο καστ συμμετέχουν επίσης οι Ντέιβ Μπατίστα (Dave Bautista), Μπρέντα Σονγκ (Brenda Song), Κίρναν Σίπκα (Kiernan Shipka) και Μπίλι Λουρντ (Billie Lourd).

The Last Showgirl 2024 Trailer | Dave Bautista | Pamela Anderson, Kiernan Shipka | The Last Showgirl

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 13 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το Variety.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version