Site icon NewsIT

Πάνος Σκουρολιάκος: «Το θέατρο δεν είναι κάτι που μπορεί ο καθένας να ασχοληθεί όταν δεν έχει κάτι άλλο να κάνει»

07.07.2024 | 19:14
Πάνος Σκουρολιάκος: «Το θέατρο δεν είναι κάτι που μπορεί ο καθένας να ασχοληθεί όταν δεν έχει κάτι άλλο να κάνει»

«Το πιστεύετε αυτό; Τι είναι μια ταινία; Τι είναι μια τέχνη;» αναρωτιέται ο Πάνος Σκουρολιάκος.

Για όσα πρόσωπα από τον χώρο του μόντελινγκ, αλλά και ευρύτερα, αποφασίζουν ξαφνικά να εισέλθουν στον χώρο της υποκριτικής ξεσπάθωσε ο Πάνος Σκουλιάκος στην κάμερα του “Γεια σου” με αφορμή την υποψηφιότητα της Βίκυς Καγιά… πλάι στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

«Το πιστεύετε αυτό; Τι είναι μια ταινία; Τι είναι μια τέχνη; Δηλαδή είχα ακούσει και παλιότερα ένα μοντέλο, που είχε τελειώσει η καριέρα σαν μοντέλο, έδωσε μια συνέντευξη που έπαιζε σε κάποιο σίριαλ και είχε πει: Γιατί; 27 – 28 χρονών τελειώνει η καριέρα μας, γιατί να μην γίνω μετά ηθοποιός;» επισήμανε, σε αυστηρό τόνο, ο έμπειρος ηθοποιός στον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη.

Και πρόσθεσε: «Δηλαδή ο ηθοποιός, το θέατρο, το σανίδι, οι ρόλοι είναι κάτι που μπορεί ο καθένας να ασχοληθεί όταν δεν έχει κάτι άλλο να κάνει».

«Δεν ξέρω ποιος φταίει, προφανώς όμως και το κοινό. Μην το χαϊδεύουμε γιατί κι αυτό επιβραβεύει ή δεν επιβραβεύει κάποια πράγματα. Δεν είναι η απόλυτη αγιότητα το κοινό», υπογράμμισε, εν συνεχεία, ο Πάνος Σκουρολιάκος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version