Δευτέρα, 14 Οκτ.
24oC Αθήνα

Πάολα: «Ήταν πολύ σοβαρό αυτό με τον εμμονικό θαυμαστή μου και πέρασα πολύ δύσκολα»

Πάολα: «Ήταν πολύ σοβαρό αυτό με τον εμμονικό θαυμαστή μου και πέρασα πολύ δύσκολα»

Η Πάολα μίλησε για μια δύσκολη περίοδο στη ζωή της, όταν είχε πέσει θύμα «stalker». Μπροστά στην κάμερα, μίλησε ακόμα για την τηλεόραση και τον ρόλο της, ως μητέρα.

Πρεμιέρα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο έκανε η Πάολα, μαζί με τον Νίνο και τον Χρήστο Μενιδιάτη.Εκεί, τη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» του Mega. Η δημοφιλής τραγουδίστρια ερμήνευσε τις μεγάλες της επιτυχίες και αμέσως μετά έδωσε συνέντευξη.

«Είναι φιλαράκια από τα παλιά, έχουμε ξανασυνεργαστεί. Δεν αγχώνομαι, είμαι πάντα καλά, δεν προβληματίζομαι για τίποτα».

Όπως λέει η ίδια: «Είχα εμμονικό θαυμαστή και πέρασα δύσκολα, ήταν πάρα πολύ σοβαρό». Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τον Βασίλη Καρρά και την τηλεόραση. «Δεν βλέπω τηλεόραση και δε με ενδιαφέρει να κάνω κάτι τηλεοπτικά».

Ενώ αναφέρθηκε και στο παιδί της. «Είμαι αυστηρή σαν μητέρα. Εμπιστεύομαι το παιδί μου, δεν εμπιστεύομαι τους άλλους».

Η ίδια δηλώνει η καλύτερη μαμά και πως το παιδί της είναι όλη της η ζωή. «Εμπιστεύομαι το παιδί μου αλλά όχι τους ανθρώπους έξω. Σαν πεθερά προσέχω περισσότερο το παλικάρι από ότι το παιδί μου. Οι γυναίκες τυραννούν τα αγόρια, είναι τσαούσες».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις