Site icon NewsIT

Παρίσι: Είδωλα της K-pop έδωσαν το παρών στην εβδομάδα μόδας και εντυπωσίασαν με τα look τους

30.09.2024 | 16:33
Παρίσι: Είδωλα της K-pop έδωσαν το παρών στην εβδομάδα μόδας και εντυπωσίασαν με τα look τους

Rose attends the Saint Laurent womenswear Spring/Summer 2025 show at Paris Fashion Week, in Paris, France, September 24, 2024. REUTERS/Gonzalo Fuentes

Ο αέρας στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι απέκτησε «ασιατικό» αέρα αφού πολλοί celebrities της K-pop αλλά και γνωστοί ηθοποιοί κορεατικών σειρών βρέθηκαν καλεσμένοι στη Γαλλική πρωτεύουσα.

Στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού κυριαρχούν αστέρες της K-pop από διάφορα γκρουπ. Οι Jisoo και Rosé των Blackpink, οι Hongjoong και Wooyoung των ATEEZ και ο Johnny από τους NCT ήταν μεταξύ των σταρ που έλαμψαν στις επιδείξεις στην Εβδομάδα Μόδας Γυναικείων Ενδυμάτων Άνοιξη Καλοκαίρι 2025.

Η Jisoo εντυπωσίασε με ένα ολόμαυρο σύνολο στο σόου του Dior, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη δύναμή της στον κόσμο της πολυτελούς μόδας, σύμφωνα με το THR.

Το μέλος των Blackpink, Rosé φόρεσε ένα γούνινο παλτό στο σόου του Saint Laurent, καταφέρνοντας να κάνει το τολμηρό ντύσιμο να ταιριάζει απόλυτα στο προσωπικό της στυλ.

Ο Hongjoong των ATEEZ ξεχώρισε με την ασπρόμαυρη εμφάνιση στην επίδειξη του Balmain και ένα ελαφρύ και διασκεδαστικό σύνολο στο σόου του brand Vivienne Westwood.

Ένα ακόμη μέλος των ATEEZ, o Wooyoung έκανε το ντεμπούτο του στην Εβδομάδα Μόδας, κλέβοντας τα φώτα της δημοσιότητας στο σόου του Courrèges με άψογο στυλ.

Ο Johnny των NCT διάλεξε ένα σύνολο από τον οίκο Acne Studios, φορώντας ένα σετ από δερμάτινο παντελόνι και δερμάτινο τζάκετ σε αποχρώσεις του καφέ.

Η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι διοργανώνεται από τις 23 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου 2024.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version