Site icon NewsIT

Παρθένα Χοροζίδου: Δεν ήθελα κάποιος να σκέφτεται άσχημα για μένα

18.08.2024 | 11:31
Παρθένα Χοροζίδου: Δεν ήθελα κάποιος να σκέφτεται άσχημα για μένα

“Δεν θα το προκαλέσω, αλλά δεν μπορώ να ελέγξω τι σκέφτεται ο καθένας για μένα” είπε η Παρθένα Χοροζίδου.

Η Παρθένα Χοροζίδου μίλησε στο περιοδικό Hello! και στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για το πως διαχειρίζεται τους ανθρώπους που ενδεχομένως έχουν σχηματίσει κακή εντύπωση για την ίδια.

Μου κάνει εντύπωση ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεσαι απέναντι στον οποιοδήποτε άνθρωπο αισθάνεσαι ότι δεν σε σέβεται. Έχεις δηλώσει ότι αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου ως ένα μικρό δώρο και αφήνεις όσους δεν σου φέρονται όμορφα να συνεχίσουν τον δρόμο τους χωρίς την παρουσία σου.

Ναι. Μπορεί να ακούγεται πολύ εγωιστικό αυτό, αλλά είμαστε στη διάθεση των άλλων ανθρώπων. Αν κάποια στιγμή αισθανθώ ότι ένας άνθρωπος μου φέρθηκε άκομψα, ότι δεν με σεβάστηκε, ότι μου μίλησε άσχημα, θα πω «τα φιλιά μου και καλή ζωή».

Λειτουργούσες από παιδί έτσι;

Όχι. Ήμουν από τους ανθρώπους που παλεύουν μέχρι τέλους να γίνουν αρεστοί. Δεν ήθελα κάποιος να σκέφτεται άσχημα για μένα. Τώρα πια δεν με πειράζει. Δεν θα το προκαλέσω, αλλά δεν μπορώ να ελέγξω τι σκέφτεται ο καθένας για μένα. Εάν ένας άνθρωπος νομίζει για κάποιον λόγο ότι δεν του φέρθηκα καλά και σκέφτεται άσχημα για μένα και δεν μπορώ να του αλλάξω τη γνώμη, θα ζήσω με αυτό.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version