Lifestyle

Παύλος Γαλακτερός: Μετά το Survivor, με τα κορίτσια του στη Μύκονο (video)

Μετά τις… επίπονες ημέρες της παραμονής του στο ριάλιτι Survivor, ο Παύλος Γαλακτερός χαλαρώνει στην Μύκονο μαζί με την Κατερίνα Λιόλιου και την Έλενα Κώνστα.

Η κάμερα του Mykonoslivetv τους απαθανάτισε στην παραλία του Όρνου. Η τραγουδίστρια και η ραδιοφωνική παραγωγός είναι καλές φίλες και δεν σταμάτησαν λεπτό τα παιχνίδια στην άμμο, ενώ κοντά τους βρισκόταν και ο Παύλος Γαλακτερός.

Click4more: Παύλος Γαλακτερός – Survivor: Τι αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή

Το νησί των Ανέμων είναι επιλογή πολλών «επώνυμων» προσώπων της σόουμπιζ για διακοπές, με το φετινό καλοκαίρι να ξεκινάει και τους celebrities να φτιάχνουν βαλίτσες για τη Μύκονο.

Οι δύο καλλονές φόρεσαν τα σέξυ μαγιώ τους και επισκέφθηκαν beach bar στον Ορνό, όπου δεν σταμάτησαν τα παιχνίδια μέσα και έξω από το νερό.

Στην παρέα τους ήταν και ο καλός τους φίλος Νεκτάριος Σκαμνάκης που τις φιλοξενεί στην Μύκονο, αλλά και ο Παύλος Γαλακτερός που μετά την αποχώρηση από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ ταξίδεψε στο νησί των Ανέμων για να χαλαρώσει.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: mykonoslive.tv.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αθηνά Οικονομάκου: «Το αν είμαι καλή μητέρα θα κριθεί από τα ίδια μου τα παιδιά σε λίγα χρόνια»
«Έχοντας επιλέξει να μην τα εκθέτω στα social media και να ανεβάζω φωτογραφίες με το αγόρι μου, θεωρούν ότι δεν βλέπω τα παιδιά μου και ότι δεν είμαι καλή μητέρα», είπε ακόμα η γνωστή ηθοποιός
Αθηνά Οικονομάκου 3
Μανώλης Μητσιάς: «Παρότι ένας δίσκος μου είχε υποστεί σαμποτάζ από την εταιρεία, τα τραγούδια που αξίζαν δε χάθηκαν»
«Οφείλω πολλά στη Λίνα Νικολακοπούλου, το τραγούδι «Ποτέ» αναδείχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες μου», εξομολογήθηκε ακόμα ο ταλαντούχος ερμηνευτής
Μανώλης Μητσιάς 3