Site icon NewsIT

Πέδρο Αλμοδόβαρ: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της πρώτης αγγλόφωνης ταινίας του «The Room Next Door»

20.08.2024 | 15:21
Πέδρο Αλμοδόβαρ: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της πρώτης αγγλόφωνης ταινίας του «The Room Next Door»

epa10633859 Spanish filmmaker Pedro Almodovar attends the photocall for 'Extrana forma de vida' (Strange Way of Life) during the 76th annual Cannes Film Festival, in Cannes, France, 17 May 2023. The festival runs from 16 to 27 May. EPA/MOHAMMED BADRA

Στη δημοσιότητα δόθηκε το teaser της πρώτης αγγλόφωνης μεγάλου μήκους ταινίας του Πέδρο Αλμοδόβαρ «The Room Next Door», από την Sony Pictures Classics.

Στην ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ, οι πρωταγωνίστριες Τίλντα Σουίντον που θα υποδυθεί την Μάρθα, μία πολεμική ανταποκρίτρια και η Τζούλιαν Μουρ που θα παίξει την Ίνγκριντ, μία συγγραφέα μπεστ-σέλερ βιβλίων, θα συσφίξουν την σχέση τους μέσα από μία δοκιμασία.

Οι δύο ηρωίδες θα διερευνήσουν την αγριότητα των πολέμων, τον θάνατο, τη φιλία και την σεξουαλική ικανοποίηση, ως τους καλύτερους συμμάχους που μπορούν να έχουν απέναντι στον τρόμο.

Στο πλευρό των δύο οσκαρικών πρωταγωνιστριών, οι Τζον Τουρτούρο, Αλεσάντρο Νίβολα, Έσθερ Ρόουζ και Χουάν Ντιέγκο Μπότο.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

THE ROOM NEXT DOOR | Teaser Trailer (2024)

Η ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ θα κάνει πρεμιέρα στο 81ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας στις 2 Σεπτεμβρίου.

Ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος καθώς «απέναντί τους» θα βρουν το «Queer» του Λούκα Γκουαντανίνο, το «Joker: Folie a Deux» του Τοντ Φίλιπς και το «Maria» του Χιλιανού Πάμπλο Λαρέν.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version