Κυριακή, 1 Σεπτ.
29oC Αθήνα

Πέθανε ο ηθοποιός Obi Ndefo από τη σειρά «Dawson’s Creek» – Ακρωτηριάστηκε και στα δύο πόδια πριν 5 χρόνια

Πέθανε ο ηθοποιός Obi Ndefo από τη σειρά «Dawson’s Creek» – Ακρωτηριάστηκε και στα δύο πόδια πριν 5 χρόνια
Instagram

Ο πρωταγωνιστής του Dawson’s Creek, ο Αμερικανός ηθοποιός Obi Ndefo, πέθανε σε ηλικία 51 ετών, πέντε χρόνια μετά τον ακρωτησιασμό και των δύο ποδιών του σε ένα φρικτό δυστύχημα.

Τα αίτια του θανάτου του ηθοποιού είναι άγνωστα, αλλά η αδελφή του και οι συμπρωταγωνιστές του επιβεβαίωσαν τον θάνατό του σε ένα συγκινητικό αφιέρωμα στα social media.

«Είμαι συντετριμμένη από την απώλεια του μικρότερου αδελφού μου, γνωρίζοντας ότι επιτέλους βρήκε γαλήνη», ανέφερε η αδελφή του Nkem Ndefo το Σάββατο (01.09.2024) στο Facebook.

Ο Ndefo, ο οποίος είναι απόφοιτος του Γέιλ, εμφανίστηκε στο Dawson’s Creek μεταξύ 1998 και 2002, όπου υποδύθηκε τον κουνιάδο του χαρακτήρα της Katie Holmes, Bodie Wells.

Επιπλέον, πρωταγωνίστησε στο Stargate SG-1 μεταξύ 2000 και 2005.

Ο ηθοποιός έχει επίσης εμφανιστεί σε επεισόδια των σειρών The West Wing, NYPD Blue, Crossing Jordan και The District.

Υπήρξε επίσης ο ιδρυτής της μη κερδοσκοπικής εταιρείας Arts Alliance for Humanity με έδρα το Λος Άντζελες, ενός οργανισμού που εργάζεται για τη διεξαγωγή προγραμμάτων καλλιτεχνικής εκπαίδευσης.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Obi Ndefo (@ndefoobi)

Η Mary-Margaret Humes, η οποία υποδύθηκε τη μαμά του Dawson, Gale Leery, στη σειρά, αφιέρωσε μια ανάρτηση στο Instagram στον Ndefo.

«Αυτές οι λέξεις δεν είναι εύκολες», ανέφερε. «Μου είναι δύσκολο να συλλάβω ότι μας άφησες, αγαπημένε μου φίλε. Πάντα ήσουν και πάντα θα είσαι ένα λαμπερό φως που λάμπει. Τι παράδειγμα αγνής, αφιλτράριστης αγάπης και επιμονής έδωσες καθώς αντιμετώπιζες τις προκλήσεις της ζωής του πρόσφατου παρελθόντος.

Θα θυμάμαι πολύ καλά όλα τα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης που στέλναμε ο ένας στον άλλον τα τελευταία χρόνια. Αναπαύσου εν ειρήνη γλυκιά πολεμίστρια».

Ο Ndefo τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα τον Αύγουστο του 2019. Οι χειρουργοί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν τα πόδια του.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις