Site icon NewsIT

Πέθανε ο Κώστας Καρουσάκης, ο τραγουδιστής που ήταν στη σκηνή στο φονικό του Νίκου Κοεμτζή

15.09.2024 | 14:56
Πέθανε ο Κώστας Καρουσάκης, ο τραγουδιστής που ήταν στη σκηνή στο φονικό του Νίκου Κοεμτζή

Η Ελένη Καρουσάκη αποχαιρετά τον πατέρα της, με μια ανάρτηση στα social media. Ο Κώστας Καρουσάκης ήταν τραγουδιστής που έκανε επιτυχίες τις δεκαετίες του 70 και του 80.

Η Ελένη Καρουσάκη ζει μια από τις δυσκολότερες μέρες της ζωής της, καθώς το πρωί πέθανε ο πατέρας της. Ο Κώστας Καρουσάκης ήταν και εκείνος τραγουδιστής και επιχειρηματίας.

Ο άνθρωπος που στήριξε και ουσιαστικά άνοιξε δρόμο στην κόρη του, για να εκπληρώσει τα δικά της επαγγελματικά όνειρα. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν σε νοσοκομείο.

Ο Κώστας Καρουσάκης είχε αφήσει το δικό του αποτύπωμα στο λαϊκό τραγούδι, με τραγούδια που έγιναν επιτυχίες πριν από δεκαετίες. Ήταν στιχουργός, αλλά και επιχειρηματίας, με δικό του νυχτερινό κέντρο, που για χρόνια είχε μια επιτυχημένη πορεία.

Το όνομά του, είχε συνδεθεί με την υπόθεση του Νίκου Κοεμτζή, που είχε συνταράξει τη δεκαετία του ’70 τα ελληνικά δικαστικά χρονικά.

Και αυτό γιατί ήταν ο τραγουδιστής που βρισκόταν στην πίστα του νυχτερινού κέντρου Νεράιδα της Αθήνας στην Κυψέλη, όταν το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 1973, ο Νίκος Κοεμτζής πήγε με την παρέα του και τον αδελφό του Δημοσθένη για να διασκεδάσουν. Εκείνη τη νύχτα, θα πέσουν νεκροί τρεις άνθρωποι και άλλοι 7 θα τραυματιστούν.

Κώστας Καρουσάκης - βάλε μου να πιω - Πάρτε τα μάτια μου (Όλοι οι καλοί χωράνε 13.05.2015)

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια η τραγουδίστρια η οποία ανέβασε μία πολύ όμορφη κοινή φωτογραφία τους και έγραψε στη λεζάντα: «Καλό παράδεισο πατέρα. ΜΑΧΗΤΗΣ μέχρι το τέλος! Σ’ΑΓΑΠΩ».

Ο Κώστας Καρουσάκης είχε μεσουρανήσει στο λαϊκό τραγούδι τις δεκαετίες του ’70 και του ’80 και τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του. Άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα, σε ηλικία 81 ετών.

Ο Κώστας Καρουσάκης είχε γεννηθεί στη Χίο και υπήρξε τραγουδιστής, στιχουργός ενώ υπήρξε και επιχειρηματίας του δικού του νυχτερινού κέντρου. Είχε συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του καλλιτεχνικού στερεώματος και όλοι τον σέβονταν για την καλλιτεχνική του πορεία.

Το 1974 είχε ανοίξει το δικό του νυχτερινό κέντρο και από το σχήμα περάσαν πολλοί λαϊκοί τραγουδιστές και τραγουδίστριες της εποχής αλλά και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες που βρίσκονταν τότε στο ξεκίνημα της καριέρας τους.

Ανάμεσά τους οι Ρένα Βιολάντη, Αντύπας, Κατερίνα Στανίση, Νάγια Τρώνη, Πίτσα Παπαδοπούλου, Κική Ασημακοπούλου, Χριστίνα Αλεξοπούλου, Μαρίνα Βλαχάκη, Κώστας Κόλλιας, Σπύρος Δεναξάς, το μπαλέτο της Έρρικα Μπρόγιερ, Τέρης Χρυσός, Άντζελα Δημητρίου και πολλοί άλλοι…

Η κόρη του, Ελένη από νωρίς ακολούθησε τα χνάρια του στο τραγούδι, επιλέγοντας ένα πιο ελαφρολαϊκό είδος μουσικής.

Η Ελένη Καρουσάκη γνώρισε με τη σειρά της επιτυχία τις δεκαετίες των ’90s και των 00s. Είχε πολύ στενή σχέση με τον πατέρα της και φυσικά η απώλειά του την έχει καταρρακώσει.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version