Site icon NewsIT

Πέθανε στα 53 του ο ράπερ Fatman Scoop – Είχε καταρρεύσει στη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας  

31.08.2024 | 18:55
Πέθανε στα 53 του ο ράπερ Fatman Scoop – Είχε καταρρεύσει στη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας  

Ο αμερικανός ράπερ Fatman Scoop πέθανε σε ηλικία 53 ετών, μετά την κατάρρευσή του επί σκηνής.

Ο ράπερ Fatman Scoop, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Isaac Freeman III, κατέρρευσε στη σκηνή στο Hamden Town Center Park, στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ, την Παρασκευή (30.08.2024) και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο μάνατζερ της περιοδείας του ανακοίνωσε τον θάνατό του σήμερα Σάββατο, λέγοντας ότι «έχει ξεμείνει από λόγια».

Λίγο αργότερα, η οικογένεια του καλλιτέχνη ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι «δεν ήταν απλώς ένας καλλιτέχνης παγκόσμιας κλάσης – ήταν πατέρας, αδελφός, θείος και φίλος».

«Χθες το βράδυ, ο κόσμος έχασε μια λαμπερή ψυχή, έναν φάρο φωτός στη σκηνή και στη ζωή», ανέφερε η οικογένεια. «Ήταν το γέλιο στη ζωή μας, μια συνεχής πηγή υποστήριξης, ακλόνητης δύναμης και θάρρους».

Ο ράπερ γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1971, και έγινε γνωστός μέσα από τις συνεργασίες του με mega-stars όπως η Missy Elliot και η Mariah Carey στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Fatman Scoop transported to hospital after having medical emergency on stage in Hamden

Τρεις φορές νικητής του βραβείου Grammy, τα τελευταία χρόνια ο Fatman Scoop επιχείρησε να ασχοληθεί με το podcasting και την ριάλιτι τηλεόραση, συμπεριλαμβανομένης της εμφάνισης στο Celebrity Big Brother του Channel 5: UK vs USA το 2015.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του καλλιτέχνη δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Αρκετοί από το κοινό κατέγραψαν τη στιγμή που ο λατρεμένος ράπερ κατέρρευσε, ενώ δευτερόλεπτα πριν ξεσήκωνε το κοινό, φωνάζοντας «ας κάνουμε θόρυβο!».

Tags:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version