Site icon NewsIT

Πέτρος Φιλιππίδης: «Κυνηγούσε πιεστικά τα κορίτσια, τους χτυπούσε τα κουδούνια» λέει ο Ιάκωβος Μυλωνάς

07.06.2024 | 12:50
Πέτρος Φιλιππίδης: «Κυνηγούσε πιεστικά τα κορίτσια, τους χτυπούσε τα κουδούνια» λέει ο Ιάκωβος Μυλωνάς

Επίθεση στον Πέτρο Φιλιππίδη έκανε ο Ιάκωβος Μυλωνάς για την αναβολή της δίκης στην υπόθεσή του και μάλιστα ανέφερε ότι ο ηθοποιός «κυνηγούσε κορίτσια πιεστικά».

Ο Ιάκωβος Μυλωνάς ήταν καταιγιστικός μιλώντας στο Πρωινό Σου Σου για τον Πέτρο Φιλιππίδη : «Εγώ πιστεύω ότι λάθη θα γίνουν, αλλά πρέπει να είσαι έτοιμος να τα μαζέψεις. Άλλο είναι να κάνεις λάθη και άλλο εγκληματικές ενέργειες». Ο ηθοποιός τόνισε, ότι ήξερε «πως κυνηγούσε τα κορίτσια έντονα και πιεστικά, μου το έχουν πει κορίτσια, συνάδελφοι».

Στη συνέχεια έγινε πιο αποκαλυπτικός: «Αυτά τα τέρατα, με τους βιασμούς και τις απόπειρες βιασμών, δεν είχα ιδέα ότι συμβαίνουν, ούτε ότι αυτός εμφανιζόταν στα παρασκήνια με έξω τα γεννητικά του όργανα».

Μάλιστα ο Ιάκωβος Μυλωνάς έδωσε και διευκρινίσεις σχετικά με την αναφορά του κυνηγούσε πιεστικά.. «Κυνηγούσε πιεστικά, πήγαινε και χτυπούσε τα κουδούνια τους».

Μίλησε και για τις ηθοποιούς που κατηγορούν τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Η Λένα Δροσάκη και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους περνάνε Γολγοθά. Η αναβολή της δίκης έγινε επίτηδες για να κουραστούν τα κορίτσια και να μην έχουν δύναμη να πολεμήσουν. Το όνομα του Πέτρου Φιλιππίδη δεν θα καθαρίσει, ο χώρος του θεάτρου δεν είναι φιλικά προσκείμενος».

Ο Ιάκωβος Μυλωνάς υποστήριξε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης πρέπει να μείνει μακριά από το θέατρο και τον χαρακτήρισε δειλό. «Είναι δειλός, δεν θα το κάνει έξω. Θα χρησιμοποιήσει την εξουσία του για να το κάνει πάλι. Θα εκδικηθεί όλους αυτούς που είπαν άσχημα λόγια για αυτόν» εξήγησε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version