Site icon NewsIT

Πέτρος Ιακωβίδης: Γενέθλια στη σκηνή με τούρτα – έκπληξη από την Ρία Ελληνίδου και τον Χρήστο Σαντικάι

15.09.2024 | 16:40
Πέτρος Ιακωβίδης: Γενέθλια στη σκηνή με τούρτα – έκπληξη από την Ρία Ελληνίδου και τον Χρήστο Σαντικάι

Ο Πέτρος Ιακωβίδης είχε γενέθλια και το γιόρτασε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται, με τους θαυμαστές του να χειροκροτούν και να του εύχονται «χρόνια πολλά».

Ο Πέτρος Ιακωβίδης έκανε γενέθλια στο Vog Club Athens και έσβησε τα κεράκια στην τούρτα που είχαν φροντίσει να ετοιμάσουν στενοί συνεργάτες του. Ο τραγουδιστής συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του, στο νυχτερινό κέντρο, το οποίο γεμίζει τις περισσότερες φορές ασφυκτικά από θαυμαστές του.

Η Ρία Ελληνίδου και ο Χρήστος Σαντικάι ετοίμασαν την ευχάριστη έκπληξη για τα γενέθλια του Πέτρου Ιακωβίδη το βράδυ της Παρασκευής 13 Σεπτεμβρίου του 2024 στο νυχτερινό μαγαζί Vog Club Athens, όπου και εμφανίζονται μαζί με τον γνωστό τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του προγράμματος του αγαπημένου καλλιτέχνη, εμφανίστηκαν στη σκηνή με μια τούρτα – έκπληξη και μαζί με το κοινό τραγούδησαν και ευχήθηκαν τα καλύτερα στον Πέτρο Ιακωβίδη, με τον οποίο συνεργάζονται εδώ και αρκετούς μήνες, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης έκλεισε τα 36 του χρόνια και όπως φαίνεται βρίσκεται σε μια από τις πιο δημιουργικές φάσεις της καριέρας του. Πέρα από το τραγούδι, ασχολείται και με τη σύνθεση. Έχει γράψει τραγούδια που έχουν σημειώσει τεράστια επιτυχία τόσο για τον Κωνσταντίνο Αργυρό όσο και για τον Stan.

Το πρώτο του επίσημο τραγούδι κυκλοφόρησε το 2015 από την Minos EMI και έφερε τον τίτλο “Ο έρωτας μου γίνε” σε μουσική και στίχους του ίδιου αλλά και του Stan με την Icon Music.

Στη συνέχεια κυκλοφόρησε τα τραγούδια “Βάλε”, “Αγκαλιά” και “Κοριτσάκι μου”, τα οποία γνώρισαν μεγάλη επιτυχία από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας τους, με το τελευταίο του single να ξεπερνά τις 12.000.000 προβολές στο YouTube.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version