Δευτέρα, 9 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Πέτρος Ξεκούκης: Γνώρισα ηθοποιούς που άγγιξαν και τα ναρκωτικά, δεν ήθελα τέτοια πράγματα

Πέτρος Ξεκούκης: Γνώρισα ηθοποιούς που άγγιξαν και τα ναρκωτικά, δεν ήθελα τέτοια πράγματα
Φωτογραφία: NDP Photos

«Γνώρισα και συναδέλφους που άγγιξαν και τα ναρκωτικά» παραδέχεται, μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Ξεκούκης.

Σε όσα συνάντησε στην πολυετή καλλιτεχνική του διαδρομή, όσον αφορά τους εθισμούς αλλά και τις αντιζηλίες, αναφέρθηκε με ειλικρίνεια ο Πέτρος Ξεκούκης στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου.

Πες μου, πως είναι να βρίσκεσαι μέσα στον καλλιτεχνικό χώρο επί 30 χρόνια, όπου σε αυτόν υπάρχουν όχι μόνο ωραία, αλλά και τα δύσκολα και τα επικίνδυνα; Έχει πισώπλατα «μαχαιρώματα», αντιζηλίες… Εσύ τα είδες, τα συνάντησες και τι έκανες;

Τα είδα και τα έζησα με αρκετούς φίλους μου, αλλά δεν με άγγιξαν γιατί δεν με ενδιέφεραν. Τα έβλεπα δίπλα μου. Γνώρισα και συναδέλφους μου οι οποίοι άγγιξαν και τα ναρκωτικά. Δεν ήθελα τέτοια πράγματα. Το ποτό, η χαρτοπαιξία ήταν για κάποιους τρόπος ζωής. Ούτε αυτά με άγγιξαν. Τα απέφυγα όλα αυτά, όπως ο διάβολος το λιβάνι. Όμως, δεν έχω δικαίωμα, ούτε τολμώ να σκεφτώ ότι θα επέμβω στη ζωή κάποιου άλλου ανθρώπου. Δεν θα τον κρίνω. Εγώ προσπάθησα να του επιστήσω την προσοχή – και το έχω κάνει σε πολλούς – και να πω «προσπάθησε να βγεις από αυτόν τον δρόμο, προσπάθησε να αλλάξεις». Από εκεί και πέρα, τι θα κάνει ο καθένας είναι δική του ευθύνη.

Όπως επίσης για κάποιους που τινάζουν την οικογένεια τους στον αέρα. Όταν έχεις παιδιά κι έχεις ευλογηθεί από τον Θεό να κάνεις οικογένεια, οφείλεις να είσαι δίπλα στην οικογένεια σου. Το να διαλυθεί μια οικογένεια είναι πολύ εύκολο. Ερωτεύεσαι ένα άλλο πρόσωπο και πάει η οικογένεια. Δεν είναι έτσι.

Οφείλεις να αντισταθείς στους πειρασμούς και να κοιτάξεις την οικογένεια σου. Να σέβεσαι το ταίρι σου. Δεν μπορεί να διαλυθεί μια οικογένεια που έχει δημιουργηθεί και ευλογηθεί κάτω από τη σκέπη του Θεού. Με την γυναίκα μου, Ευαγγελία έχουμε κλείσει 30 χρόνια γάμου αλλά πάντα υπήρχαν και υπάρχουν αγάπη και σεβασμός μεταξύ μας. Μου είναι αδιανόητο ότι θα κάνω κάτι που θα στενοχωρήσει τη σύζυγο μου ή τα παιδιά μου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις