Πέμπτη, 8 Αυγ.
30oC Αθήνα

Πηγή Δεβετζή: «Με φλερτάρουν μόνο νεαρότεροι άνδρες, οι πιτσιρικάδες τολμάνε πιο πολύ»

Πηγή Δεβετζή: «Με φλερτάρουν μόνο νεαρότεροι άνδρες, οι πιτσιρικάδες τολμάνε πιο πολύ»

«Η τελευταία μου σοβαρή σχέση τελείωσε το 2017. Αλλά φλερτάρω, ανακαλύπτω», αποκαλύπτει η Πηγή Δεβετζή.

Για την προσωπική της ζωή και το φλερτ, αλλά και τις πληγές που έχει βιώσει από παλαιότερες της σχέσεις, μίλησε με ειλικρίνεια η Πηγή Δεβετζή στη νέα συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Αστέρη Κασιμάτη αυτή την εβδομάδα.

Το φλερτ υπάρχει στη ζωή σου;

Και βέβαια. Αλλά με φλερτάρουν μόνο νεαρότεροι μου άνδρες.

Τι ηλικίες δηλαδή;

Από 25 μέχρι 33. Μέχρι εκεί. Μάλλον βλέπουν την βιολογική μου ηλικία. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Νομίζω ότι οι πιτσιρικάδες τολμάνε πιο πολύ. Θεωρώ πάντως ότι είναι σπάνιο να βρεις άντρα ελεύθερο άνω των 40 ετών όπως τον θέλεις.

Να υποθέσω ότι αυτό τον καιρό δεν είσαι σε σχέση.

Όχι, είμαι μόνη. Η τελευταία μου σοβαρή σχέση τελείωσε το 2017. Αλλά φλερτάρω, ανακαλύπτω.

Και τι έχεις ανακαλύψει για τους άντρες;

Όλοι οι άντρες μοιάζουν. Είναι προβλέψιμοι. Έχουν τις ίδιες εκνευριστικές ατάκες. Δεν έχουν τρόπους. Δεν σέβονται τη γυναίκα, όπως συνέβαινε στο παρελθόν. Εμένα μου αρέσει να γνωρίσω τον άλλον, δίνοντας του πολύ χρόνο.

Θέλω να δω τα προτερήματα του, αν είναι ευγενής ή αν έχει παραξενιές. Δεν θέλω να βάλω στη ζωή μου έναν άνθρωπο που δεν μου ταιριάζει. Εγώ, για παράδειγμα, δεν θέλω να τσακώνομαι.

Πάντα ξεκαθαρίζω τα πράγματα με όμορφο τρόπο, ενώ στους περισσότερους άντρες αρέσει να τσακώνονται. Γενικά δεν μπορώ τις φωνές. Θέλω ηρεμία στη ζωή μου. Επίσης, έχω πληγωθεί πάρα πολύ από σχέσεις, από άποψη συμπεριφοράς, και τώρα πια έχω γίνει σκληρή, δεν δίνω δεύτερες ευκαιρίες.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις